nima_hl (18-09-12)
nima_hl (18-09-12)
بله گرامی تمام پلتفرمهای جدید ( amd و اینتل ) را پشتیبانی میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PC_Expert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
46 واسه خودمه
نیما جان متعلقات کامل دیگه
nima_hl (18-09-12)
متعلقاتی نداره عزیز کلا یک کفیه با 4 تا پیچ که به همه پلتفرمها میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طراحیش فوق العاده جالبه نمی دونم این شرکتهای دیکه چرا از این طرح استفاده نمی کنند
منظور شما از متعلقات چیه ؟
منظور نگه دارنده ها و .............
هستم در خدمتت تمومه دیگه فردا میام ازتون می گیرم ایشاا...
عزیز این کلهم اجمعین 4 تا پیچ داره با 8 تا مهره که با همینا به همه مادبردی وصل میشه نگهدارنده های فنش هم که به خودش وصله ( از روز اول هم همینا بوده شاید مثلا مهره اضافه داشته که به دلیل عدم کارآئی یه گوشه انداختم و الان یادم نیست کجاست )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال مبارکت باشه فقط فردا جلوی بچه ها نگو چند بهت فروختم که همونجا تو مغازه دارم میزنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز سر فروش مادربرد h55 نزدیک بود یک کتک مفصل بخورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (19-09-12), mehrdad_ab (18-09-12)
بله عزیز تقدیم lorn گرامی گردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : 3 تا کولر دیگه هم دارم ولی به دلیل استقبال کم از این کولر آنها را به حراجی نمیگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (21-09-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks