20 هزار تومان
گام افزایشی هم 2 هزار تومان
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونه از این کولینگا دارم. اینم یک ریویو توی سایت خودمون
http://www.shahrsakhtafzar.com/revie...st/Page-4.html
خیلی تروتمیز نیست و فن دم دستیم بوده ( البته موقع تحویل تروتمیزش میکنم )
کاملا سالم و سرحال اینهو بنز کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جعبه مبش را باید بگردم پیدا کنم ولی شما روی بدون جعبه قیمت بدین
روی دور بالا صداش زیاده ولی خوب خنک میکنه ( صدای دور کمش بدک نیست و قابل تحمله )
یکی از بهترین فنهای ایر تا به امروز بوده و هنوز که هنوز کسانی به دنبال این مدل در بازار میگردند
طبق روال برنامه تا فردا شب حدودای 10-11 ببینیم کی طلبه این میشه
قیمت پایه با اولین خریدار
پینوشت 1 : توی عکس زیاد مشخص نیست . این فن خیلی بزرگه توی کیسهای قدیمی جا نمیشه . نخرید بعد به مشکل بخورید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
20 هزار تومان
گام افزایشی هم 2 هزار تومان
nima_hl (17-09-12)
22 چاکر دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (17-09-12)
با اجازه آقا امیر حسن گل و میکائیل گل
37 بشمارم
با اجازه آقا مهدی 40
|
سلام میکائیل جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم پیدائی عزیز
من کلا وضعیت ندا دادن و هماهنگیم خرابه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهر و باطن هر جنسی دارم میریزم روی صحنه . دوستان در مورد خرید و قیمت خودشون تصمیم میگیرند
در ضمن مهدی تازه امشب تونست 1 حراجی برنده بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : آقا مهدی یکی از دوستان بسیار گل ما هستند که در این مدت واقعا در بازارچه فعالیت خوبی داشتند . بنده به نوبه خودم همینجا ازشون تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم آقا نیما وظیفه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (18-09-12)
42 هستم نیما جان
nima_hl (18-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks