یک عدد گوشی N73 تمیز با قاب اصلیه تمیز به فروش میرسد .
قیمت : 175 .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک عدد گوشی N73 تمیز با قاب اصلیه تمیز به فروش میرسد .
قیمت : 175 .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کی گرفتی؟ساخت کجاست؟رنگش؟ساده یا موزیک ادیشن؟
کاربر شهرسختافزار
چرا انقدر گرون فروشی الان n78کاکرده رو راحت میشه 160 خرید که اصلا قابل مقایسه نیست با n73 درپیت بدون امکانات
کاربر شهرسختافزار
خوب برو بخر اگر هست !
قیمت 165 با تخفیف .
کاربر شهرسختافزار
گفتم بگم که خیالت راحت بشه من امروز رفتم یک n78 کاکرده خریدم 155 تومان بهتره قیمت خود رو بیاری زیر 150 تا بتونی بفروشی
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز لطفا اسپم ندید قیمت من اینه بالا بری پایین بیای همینه .
فروشنده منم قیمت هم من میدم نه شما .
وقتی مشتری 155 ای داره فکر میکنی برای چی اومدم تاپیک زدم ؟ ( حتما میخواستم بیشتر از این بفروشم که میگم 165 ، قیمت اول هم یه چیزی گفتم چون وقتی کسی میاد قیمت پیشنهاد میده میخواد کلی زیر قیمت من قیمت بده پس با این کارم خواستم بروسنمش به همون 165 ..... .)بهتره قیمت خود رو بیاری زیر 150 تا بتونی بفروشی
قیمت آخر 165 هزار تومان .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 19-07-09 انجام شده است
|
|
عزیزم مدل دقیق با یه عکس از خودش و جعبش بذار تا تاپیک رسمی تر بشه
شماره سریالش رو هم خواستی بذار تا برن چک کنن ببینن ساخت کجا و برای چه بازاری هست
کاربر شهرسختافزار
5 ماه پیش ، فندلاند ، نقره ای ، موریک ادیشن .کی گرفتی؟ساخت کجاست؟رنگش؟ساده یا موزیک ادیشن؟
NVIDIA>ATI (19-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که من یادمه موزیک فقط مشکی میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم باید به چشم پزشک مراجعه کنی
D J V A H I D (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
چرا اینجا........................ ؟؟؟!!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks