UP for Today
سلام به همه دوستان
یه cpu 2500K بهمراه مین asrock Z68 extreme3 gen3 با کولر tuniq tower 120 extreme برای فروش دارم.
اولویت با فروش بصورت یکجاس اما اگه مشتری خوب با پیشنهاد وسوسه کننده باشه فروش بصورت تکی هم میشه
هزینه ارسال با خریدار محترم هستش.
ابتدا واریز سپس ارسال.
قیمت پایه برای
CPU 500
ARK | Intel� Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz)
http://lioncomputer.ir/product/44/In...K Processor/
main 350
Newegg.com - ASRock Z68 Extreme3 Gen3 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard
و کولر هم پیشنهادی اما لطفا به لینک ها توجه کنید و قیمت بازار رو هم در نظر بگیرین.
Tuniq Tower 120 Extreme, the best CPU cooler with great cooling performance
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر ,فروش مادربورد , CPU , HDD
بهیچ وجه آور نشده.
ازشون کار کشیده نشده
مزایده تا پایان هفته میباشد در صورت نرسیدن بقیمت مد نظر که بالاتر از پایس تمدید میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
UP for Today
کاربر شهرسختافزار
سلام کولر رو جدا می فروشید؟
kingsped (22-06-13)
517 خریدارم
جفتشو با هم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan_2007_h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضرر نمیکنید اونوقت ؟
HWBOT SSA Member
سی پی یو 420 مین 280 هستم
|
|
کاربر شهرسختافزار
مین رو 290 هستم فوری نیاز دارم
قیمت پایه بالاتر ازیناس.متاسفانه بدلیل بالا رفتن ارز قیمتها هم تغیر میکنه و فعلا صرف نظر کردم از فروشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kdo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از لطفتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش راضی بضررت نیستم اما ممنون که سر زدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan_2007_h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فروخته میشه بصورت جداگانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر چند ؟ پخ کن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks