200 خریدارم .
اول تحویل و تست و سپس واریز وجه . موفق باشید
سلام دوستان یک عدد سی پی یو amd 4100 به فروش میرسه فقط در جعبش باز شده اصلا روی سیستم نرفته حتی برای تست پس بنابراین آک محسوب میشه
قیمت در سایت لایون کامپیوتر
http://lioncomputer.ir/product/197/AMD%20FX-4100/
قیمت پایه 200 هزار تومن به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه قیمت فروش فوری 220 هزار تومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
200 خریدارم .
اول تحویل و تست و سپس واریز وجه . موفق باشید
نه دوست من اول واریز بعد ارسال اگر هم عجله دارین برا خرید قیمت فروش فوری 220 هست
خب شرایط من اینه.شماهم کاربر تازه واردهستید.باید اعتمادسازی بفرمائید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aventador J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد هم تازه کار نیستم دسامبر 2011 تاریخ عضویتمه خواستین در خدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمایش شما متین . چند تا معامله داشتید اینجا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aventador J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا صحیحه که تاریخ عضویتتون مال 1 سال پیشه . ولی سابقه . فعالیت و تعداد معامله های موفق انجام شده مهمه .
در هر حال من با اون شرایط خودم و قیمت پیشنهادیم سر قولم هستم .
یه تست کوچولو = واریز انی مبلغ
|
در فروم لایون کامپیوتر به قیمت فروش فوری فروخته شد ختم تاپیک
آخرین ویرایش توسط Aventador J در تاریخ 01-10-12 انجام شده است
سلام دوست عزیز 205 خریدارم
شما از کدوم شهر هستید
حضوری تحویل میگیرم
دوست عزیز خیلی وقته فروخته شده توی تاپیک هم عرض کردم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks