آقا این کارت دیگه تولیدش متوقف شده و از لحاظ قدرت هم همرده 4850 یا پایینتره که البته اونم تولیدش متوقف شده ولی آکش الان 170 تومنه و به نظر من قیمت این کارت 90 تا 100 می ارزه
آقا این کارت دیگه تولیدش متوقف شده و از لحاظ قدرت هم همرده 4850 یا پایینتره که البته اونم تولیدش متوقف شده ولی آکش الان 170 تومنه و به نظر من قیمت این کارت 90 تا 100 می ارزه
X7 Turbo (28-12-09)
|
|
آقا جون کارت 0 تومنه ايشون ميخواد 120 بفروشه ،اگر فروش نرفت خودشون تصميم گيرنده هستند،اين صحبت ها فقط تاپيک طولانی ميکنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
چشم . فعلا روی سیستم هستش و امکانش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gpu-z که گذاشتم در تاپیک اولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنچمارک ها رو هم اضافه میکنم
توقف تولید یه قطعه فکر نکنم به معنی حراج اون باشه عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTX280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مقدار تحقیق کنی بد نیست . 100 در صد از 4850 قویتره این کارت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من نگفتم روی کارت قیمت گذاری کنین که ... خریداری در خدمتم نیستی دیگه چرا مزاحم میشی.
کاشکی ما ایرانی ها این عادت بد رو نداشتیم. به خدا تا آلان یه بار هم به خودم اجازه ندادم که در فروش کالا یا جنسی بیام دخالت کنم و این جور بزنم سر مال مردم. بسه دیگه تا کی ؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف حساب به این میگن
کاربر شهرسختافزار
بنچمارک ها به پست اول اضافه شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks