90..........
سلام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Graphics_Cards/N...MD5A/#overview
دست دوم ، فاقد گارانتی ، 48 ساعت مهلت تست ، دارای جعبه ، قیمت پایه 80 تومن
این کارت را به صورت دست دوم 2-3 ماه پیش خریدم خودم در حد 50 تا 100 هرتز آورکلاکش کردم ( بدون افزایش ولتاژ و فشار به کارت )
با یدونه 5770 هیبرید فیزیکش عالی بود ( برای دوستانی که گرافیک برای این کار میخواهند )
آتیش کنید بریم چون تا شب میخوام سفره این حراجی را هم جمع کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
90..........
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
nima_hl (28-09-12)
مشتری بالاتر نبود ؟
تا یک ساعت دیگه اگر کسی پیشنهاد بالاتری نداشت تقدیم دوست عزیزمون میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximilian (28-09-12)
دوست گرامی مبارکتون باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Maximilian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پرایوت برای تحویل هماهنگ میکنیم
نيما جان کارت دچار مشکل و تصوير نميده متاسفانه
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
همانگونه که تلفنی با هم صحبت و هماهنگ کردیم برد را بنده مجددا تست میکنم ( احتمالا شما یک مشکل لوکال ( پاور یا مادربرد ) دارید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Maximilian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کردم و مشکلی نبود میتونید برای تست و تحویل به فروشگاه تشریف بیاورید .
در این حالت هم باز به شما زمان تست مجدد روی سیستم خود را خواهم داد
چون زمان تست هنوز تمام نشده، در صورت تمایل میتوانید خرید را کنسل و وجه پرداختی را دریافت نمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Maximilian (30-09-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks