alksdj (11-09-12), lorn (12-09-12), mahdi77 (10-09-12), Naturalism (13-09-12)
سلام و صد سلام به همه دوستان بخصوص علاقمندان به بازار سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که بیشتر دوستان قدیمی میدانند بنده از گذشته در ضمینه فروش قطعات آنلاین فعالیت داشتم
ولی بیشتر فعالیتهای مالیم را در بازارچه پرشین تولز انجام میدادم به این دلیل که اینجا فقط و فقط در خصوص مسائل علمی صحبت کنم
اما به دلیل وضعیت بد بازار و قیمت دلار که همه دوستان در جریان هستند تهیه کالا برای دوستان بسیار مشکل بوده و از طرفی بنده معمولا کالای خوب و خوش قیمتی در اختیار دارم که می توانم آنها را با قیمت مناسب به دوستان تقدیم کنم
به عبارت خودمونی چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت استقبال از این سری تاپیکها بنده و دوستان دیگر کالاهای بیشتری را برای فروش در بازارچه قرار میدهیم پس همه دوستان اهل فن و اهل معامله را در اینترنت خبر کنید و بفرمائید نیما باز میخواد از اون سری حراجی های قدیمی بزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بزنید بریم برای اولین کالا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...69702DI2S2GD5/
گرافیک را به صورت دست دوم خریدم برای همین از میزان کار کرد و آورکلاک کردنش اطلاعی ندارم
ولی کارت بسیار تمیز است و تخمین خودم این است که ماکزیمم یک ماه بیشتر کار نکرده ( فروشنده هم همین مطلب را فرمود )
و به خاطر فن ریفرنس و محدودیت دما این کارت قابلیت آورکلاک تقریبا ندارد ( البته شخص فروشنده هم این کاره نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تمام متعلقات حتی دربوشهای پلاستیکی موجود است ، کارتن هم تمیزه فقط در زبانه باز کردن یک پارگی کوچک دارد
کارت را خودم چند ساعت تست کردم (دارک سایدر زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مثل تمام رفرنسها، دمای و صدای زیادی دارد ( دما تا 92 درجه بالا میرود )
به هر حال برای دوستانی که کارت هیولا میخواهند و صدای فن هم برایشان چندان اهمیتی ندارد بنظرم مورد مناسبی است
قیمت پایه را هم روی 300 میگذارم ( تقریبا قیمت 6770 ) که جای بحث و چونه ای باقی نمونه
کارت هم خرید خارج بوده و گارانتی داخلی ندارد
نحوه فروش هم حضوری در ولیعصر تهران یا ارسال با تیپاکس برای شهرستان است
همراه کارت فاکتور فروش زمان تست مکتوب هم به خریدار داده میشود ( یکی دو روز )
اگر هر سئوال یا مطلبی دارید بفرمائید
پینوشت 1 : دوستان لطفا پیشنهادهای خود را در همین تاپیک مطرح بفرمایند و در این مورد پیام خصوصی ندهندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت 2 : همانگونه که از قیمت گذاری مشخص است فروش این کارت به صورت حراجی انجام میگیرد و تاپیک فروش حداقل 2-3 روز ادامه پیدا خواهد کرد
پینوشت 3 : گام افزایشی 5000 تومان
پینوشت 4 : پایان حراجی سه شنبه ساعت 9 شب
alksdj (11-09-12), lorn (12-09-12), mahdi77 (10-09-12), Naturalism (13-09-12)
|
پایه خریدارم
آخرین ویرایش توسط mahdi77 در تاریخ 10-09-12 انجام شده است
nima_hl (10-09-12)
350 هستم !
nima_hl (10-09-12)
355 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (10-09-12)
360 خریدارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (11-09-12)
بزن اون دست قشنگ رو به خاطر آقا نیما و بچه های گل شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
370 خریدارم
آخرین ویرایش توسط alksdj در تاریخ 11-09-12 انجام شده است
nima_hl (11-09-12)
|
390 !
هستیم ....
nima_hl (11-09-12)
395 آقا نیما
nima_hl (11-09-12)
با اجازه از آقا نیما
گام افزایشی 5 هزار تومان
اجازه ما هم دست شماست مهدی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه عزیز از این به بعد گام افزایشی 5 تومن باشه
در پست اول اضافه میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks