210 مال خودمی
205 هستم..
210 مال خودمی
|
این تازه شد حراجی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایان حراجی امشب حدود ساعت 10 . پس بشتابید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (30-09-12)
حدود 3 ساعت تا پایان حراجی
خواب نمونی که یه همچین مادربردی با این قیمت تا وقتی دلار 1200 تومن بشه گیر نمیاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارکتون باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aventador J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : از این برد احتمالا یدونه دیگه هم میگذارم تو حراجی البته با قیمت پایه 210 شروع خواهم کرد
اگر کسی تمایل داشت بگه تا حراجی بزنم
سلام اون يدونه رو اگه با مورد زير تعويض داريد بقيش رو سر مي دم بخدا خيلي لازم دارم؟
http://forum.persiantools.com/t304339.html
انشالله انگار دیر رسیدم
درود نیما جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت فروش این برد در بازار چنده؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A8000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه پاور شما به کارم نمیاد
فردا شب به فروم سر بزنید . همونطور که عرض کردم احتمالا یک عدد دیگر برای حراجی قرار خواهم دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mp621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مظاهر جان زمانی که دلار 1200 تومن بود ما این برد را حدود 190 تومن میفروختیم ( با گارانتی شاب )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مدت زیادیه که این برد دیگه تولید و وارد نمیشه
در بازار رضا هفته گذشته همین برد را به قیمت 380 تومن فروختند
P67 الایت الان توی بازار هست که به قیمت حدود 350 هزار و 480 هزار بفروش میرسه
Over_Cracker (01-10-12), smrbh (02-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks