کسی نیست .... ها .....
up......
HWBOT SSA Member
یه 4670 سفایر عین همونی که قبلا برا فروش گذاشته بودم دارای گارانتی 2 ساله یونیکام سرویس تا سال 90 .
فن غیر رفرنس و پیش اور شده به همراه حافظه GDDR4 قیمت پایه 71000 تومن و به بالاترین پیشنهاد فروخته می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 16-11-09 انجام شده است
|
|
HWBOT SSA Member
کسی نیست .... ها .....
up......
کاربر شهرسختافزار
اینه ؟ آکبنده یا مثل اون یکی یه کوچولو کار کرده ?
PUMAOC (16-11-09)
با سلام
من خریدارم
اگه همینیه (512)که دوستمون بالا عکسشو زده و کارکرده باشه من 68 خریذارم
اگه اک باشه قیمت فرق میکنه
اگه بشه از کارتت با جعبش یه عکس بزار
با تشکر
آخرین ویرایش توسط mehr20 در تاریخ 11-11-09 انجام شده است
HWBOT SSA Member
سلام: کس دیگه ای نیست؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت بالاتر؟البته قیمت بدون ارساله ها!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس کارت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Optimized GDDR4 designبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Ultra Low Noise Cooler(<20dBA)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید DirectX® 10.1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 320 stream processing unitsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 128-bit memory interfaceبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance anisotropic filteringبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Dual mode ATI CrossFireX™ multi-GPU support for highly scalable performanceبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید PCI Express® 2.0 supportبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Dynamic geometry accelerationبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Game physics processing capability
این کارت من دو اسلاتس یعنی یه قسمت واسه خروج هوا هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehr20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آک نیست اما خیلی تمیزه شاید 1 روز شایدم کمتر کار کرده باشه! اگه خریدید خودتون متوجه خواهید شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دو اسلاته يعني دوتا اسلات رو اشغال ميكنه حالا ممكنه يه قسمت واسه خروج هوا از پشت كيس داشته باشه يا نداشته باشه كه اين نداره.این کارت من دو اسلاتس یعنی یه قسمت واسه خروج هوا هم داره
مزيت دو اسلاته بودن صداي كم و دماي پائين هست عيبش هم اشغال اسلات بغلي روي مادبرد هست.
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اسپم ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (17-11-09)
کاربر شهرسختافزار
اسپم نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تذكر نوشته هاي اشتباه هست
60 اگر ايشان نخواستند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks