قیمت نو این پردازنده حدود 210 در بازار هست قیمت مدنظر شما چقدر پایینتر از این مقدار هست؟
کاربر شهرسختافزار
فروش یه پرردازنده فنوم 2 940 amd
AM2+ Phenom II X4 940 - 3.0GHz
بع علت یه اشتباه در انتخاب سوکت مجبورم بعد از 3 روز خرید بفروشم
گارانتی اسمان رایانه داره
و مهلت تست هم میدم
----------------------------------------------------------
دوستان قیمت بدن
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت نو این پردازنده حدود 210 در بازار هست قیمت مدنظر شما چقدر پایینتر از این مقدار هست؟
کاربر شهرسختافزار
انصافا 220 خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
185 میفروشم --1 ثانیه هم کار نکرده گارنتی هم داره و...
عضو VIP شهرسختافزار
در باکس باز شده یا نه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a-33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a-33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم با فروشنده ای که خرید کردید صحبت کنید, یک مقدار سر بدید و فنوم 955 بگیرید...
این طوری کمتر ضرر می کنید...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله باز شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا صحبت کردم میگه چون دسته دو حساب میشه باید بزاری اینجا (تا 2 ماهه یه مشتری برات جور کنم)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این پردازنده روی بعضی از مادربورد های AM2 + نصب میشه و حتما نباید AM3 باشد.
خدایش سی پی یو خوبی است. بایوس مادربوردتو اپدیت کن.
من Phenom 2 710 روی سوکت AM2 + نصب کردم و مشکلی هم ندارم.
سلام
من 175 ازت ميخرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks