سلام با
یه هارد 500 توشیبا در حد آک زیاد کار نکرده تقزیبا نو با 2 سال گارانتی آواژنگ 50 هم سر می دم
یا با یه 250 گیگ مکستور بدون گارانتی و سالم 100 سر می دم
یه 40 گیگ لپتاپی برند WD هم هست سالم 150 سر می دم
سلام دوستان قصد فروش یا تعویض این ssd رو دارم بسیار تمیز هست تبدیلش اصلا استفاده نشده سه سال هم گارانتی اونگ داره با هارد 160 یا 80 ارزان نیز تعویض میشود دلیل فروش هم نیاز به پولش برای خرید سیپیو هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه 210
فوری 250
هزینه ارسال به عهده خریدار
تهران حضوری تعویض هم حتما باید حضوری صورت بگیره
اول واریز بعد ارسال
پس از ارسال هیچ مسیولیتی پذیرفته نمیشود پس اگر کسی رو تهران میشناسید بگید حضوری بیاد تحویل بگیره
اینهم تست هاش: (به سرعت توجه نکنید روی ساتا 2 هست)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس از خودش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینهم تست سرعتش روی ساتا3:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام با
یه هارد 500 توشیبا در حد آک زیاد کار نکرده تقزیبا نو با 2 سال گارانتی آواژنگ 50 هم سر می دم
یا با یه 250 گیگ مکستور بدون گارانتی و سالم 100 سر می دم
یه 40 گیگ لپتاپی برند WD هم هست سالم 150 سر می دم
میشه بفرمایید مال من و مال خودتون رو چند حساب کردید که به این قیمت ها رسیدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 80 بپتاپی رو 70 فروختم...
250 قیمتش در بهترین حالت 110 هست
با این قیمت ها تعویض نمیکنم خواستید قیمت منطقی خودتون رو از فوری من کم کنید
قصد جسارت ندارم ولی با یه جمع و تفریق ساده بدست میومد
بنده قیمت پایه رو ملاک قرار دادم و فکر می کنم قیمت پایه هم ملاک معقولانه تری باشه در هر حال یه هارد 500 به راحتی 15-160 فروش می ره و 250 هم که خودتون فرموردین
در هر حال پیشنهادی هست و شما در قبول آن مختارید و براحتی می تونید قبول نکنید و تصمیم بر اینکه منصفانه هست یا نه رو به عهده کاربرا می زارم
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کامیار جان با کارت gt 630 تعویض نداری؟؟
220.000 هستم...
ساعت کارکردشم لطفا مشخص کنید توی عکس.
تشکز
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 22-04-13 انجام شده است
|
سلام بله طبق تاپیک خودتون 60 سر میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=17934
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 23-04-13 انجام شده است
آخرین ویرایش توسط kdo در تاریخ 23-04-13 انجام شده است
پنج شنبه صبح اخرین روز مزایده هست بعدش تقدیم بالاترین پیشنهاد میشه
قبل از فروش آرخین قیمت رو برام بگید. تشکر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks