با مادربورد ارزانتر هم تعویض میشه موردی بود بفرمایید بررسی میکنم دلیلش هم نیاز به پولش برای خرید تجهیزات دیگر هست(میخواستم با مشابه اسوز تعویض کنم ولی الان به پولش بیشتر نیاز دارم تا علاقه به تجربه)
سلام دوستان قصد فروش مین فوق العاده و کمیاب gigabyte 990FXA UD5 رو دارم تمامی لوازم بورد کامل هست و یکسال گارانتیش هم باقی مونده کاملا سالم هست کارایی و امکاناتش هم بر کسی پوشیده نیست
قیمت 660 تومن
هزینه ارسال به عهده خریدار
اولویت با تهران حضوری
اول واریز بعد ارسال
مزایده هم نیست به اولین پیشنهاد تقدیم میشه
عکس ها:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک سایت سازنده:http://www.gigabyte.....px?pid=3891#ov
با مشابه اسوزش یعنی SABRETOOTH-CROSSHAIR V FORMULA(Z وفقط m5a97 pro اسوز هم تعویض میشه
دلیل هم فقط تجربه بورد های AMD ASUS هست(مورد دیگری از اسوز هم بود پیشنهاد بدید بررسی میشه)
|
با مادربورد ارزانتر هم تعویض میشه موردی بود بفرمایید بررسی میکنم دلیلش هم نیاز به پولش برای خرید تجهیزات دیگر هست(میخواستم با مشابه اسوز تعویض کنم ولی الان به پولش بیشتر نیاز دارم تا علاقه به تجربه)
قيمت نوئش چنده اين مادربورد؟
kingsped (22-06-13)
پیدا کردید ممنون میشم به من هم اطلاع بدید (ولی زمانی که اواژنگ اعلام قیمت کرد 950 زده بود توی لیست)
قیمت رو بر اساس بورد های مشابه زدم
.....................
آرش 660 خیلی خوبه قیمتش. ولی تو مگه فضولی میپرسی؟ این دومین مین برتر سوکت am3+ هست بعد از کراسشیر ایسوس. که اونم گیر نمیاد تو بازار الان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش شرمنده ولی من با آرش شوخی شهرستانی دارم کلا
CPU : Intel core i7 4770k
MAINBOARD : Asrock FATAL1TY Z87 Professional
RAM : 2x4 GB Kingstone HyperX 2666
VGA : :D
CPU COOLING : Corsair H100i
CASE : Cougar X7 White
POWER : Thonderbult 850 W
SSD : ADATA SX900 128
HDD : Seagate 1TB baracuda X2 RAID
ODD : PLEXTOR 24x DVD-RW
MONITOR : LG D2342 3D
|
نه ایرادی نداره راحت باشید
مین فروخته شده لطفا تاپیک قفل شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks