من p6t deluxe v2 دارم و 1ماه و نیم که دارمش
اگر مین رو بخوام باید چند سر بدم.
کاربر شهرسختافزار
|
|
من p6t deluxe v2 دارم و 1ماه و نیم که دارمش
اگر مین رو بخوام باید چند سر بدم.
کاربر شهرسختافزار
ميشه يه عكس از مادربوردتون بذاريد .... من هنوز قضيه اين V2 رو نفهميدم ....!!!
مادربورد رو چقدر وقت خریدید
کاربر شهرسختافزار
دوست من قیمت شما چند هست
اگه خدا بخواد ازتون خریدم با قیمت خوب
عضو VIP شهرسختافزار
دقیقا همون V1.0 هست فقط بعضی از آپشن هارو از روش برداشتن ارزون تر شه . مثل SAS . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 07-07-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
murizaki_2000 (07-07-09)
|
|
چقدر وقته که مادربورد رو خریدید
اینم عکس ار مین بورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
يك ماهه كه خريدمش ولي شايد فقط يه هفته كار كرده باشه ..... !!!! يكي از دوستان لطف كنه يه قيمت عادلانه بذاره ... من نمي دونم چي بگم !!!!
دوست عزیز به غیر از sas دیگه چی ازش برداشتن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
این طور که معلومه فقط SAS رو از روش برداشتن . Asus هم کارایه عجیب غریب میکنه !
Asus P6T-Replaced 2 SAS ports with regular SATA ports, total 8 SATA ports.
Asus P6T Deluxe has 2 SAS ports and 6 SATA ports.
Asus P6T Deluxe OC Palm: Same as P6T Deluxe but comes with this screen module.
Asus P6T Deluxe V2- only 6 SATA ports and no SAS ports.
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks