پاور چند واته و چه سوکتهائی داره ؟
کیس سالمه ؟ مشکله فیزیکی نداره ؟
پاور چند واته و چه سوکتهائی داره ؟
کیس سالمه ؟ مشکله فیزیکی نداره ؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس سالمه ظاهرش خوبه
پاورش 600 وات رییل و سوکت های معمولی دیگه
دوستان کسی نمیخواد داره فروخته میشه ها
فقط یکی از پاورها مونده ...
من از این قطعات این تیپی خوشم میاد ولی قیمتی نمیتونم روشون بزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط USP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قیمتی که دارید میفروشید رو اعلام بفرمائید و مناسب باشه یه قیمت بالاتر بر میدارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت رو من تو پست اول گفتم خودتون حساب کنید و اینکه فقط یه پاور مونده ها کیس داره 100% فروش می ره
nima_hl (31-01-10)
قیمت اون دوستمونم برای کیس 70 و برای پاور 30 خواسته شماره هم داد گفت می خواد .
و تمام مشخصات کیس رو گفتم داری یک فن و جای 4 فن در سمت مادربرد
بدون ریل ها برای هارد و سی دی رام یا دی وی دی رایتر چون برای خودمم نداشت رفتم خریدم جفتی 500 تو بازار .
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks