q6600 رو تا مثلا 3.4 میشه بدون فن باهاش اورکلاک کرد؟
(البته فکر نکنم خودم ... فن میخواد .. ولی خیلی گنده)
توی کیس Tuniq جا میشه؟
علت فروش؟
कभी हार
متاسفانه به دلیل اینکه این کولر با مادربرد جدیدم سازگار نیست مجبورم بفروشمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدای از اینکه میخوام بفروشم باید بگم که کولر فوق العاده ای هست و در حد TRUE هست تازه بنده Lap هم نکردم اگه کسی Lap کنه خیلی بهتر میتونه نتیجه بگیره .
قیمت برای شروع : 65 هزار تومان .
لازم به ذکر هست که خمیر سیلیکون این کولر به فروش نمیرسه و فقط خودش هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
q6600 رو تا مثلا 3.4 میشه بدون فن باهاش اورکلاک کرد؟
(البته فکر نکنم خودم ... فن میخواد .. ولی خیلی گنده)
توی کیس Tuniq جا میشه؟
علت فروش؟
Shahryar (01-12-08)
कभी हार
من تا حالا با این پردازنده تست نکردم اما بدون فن گمان نمیکنم بشه ولی با یک فن خوب در وسط احتمال زیاد میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.Hatami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Shahryar (01-12-08)
कभी हार
راستی با Tuniq Tower عوض میشه ( البته تفاوت قیمت را فرد باید بده )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
S.Hatami (01-12-08)
|
|
http://www.pcper.com/article.php?aid=485
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-12-08), Labyrinth (01-12-08), Musketeer™ Pro (01-12-08), S.Hatami (01-12-08), tohid63 (27-12-08)
با سیستم ما جور در میاد ؟؟؟
صدای فن من خیلی خیلی زیاده !!!!!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره مشکل ندارید... اگه تا به حال نفروخته باشتش !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (28-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks