اگر کسی خواهان باشه راه میام باهاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش کولر هایپر 212 با دو فن ADDA یا بدون فن
تصویری از کولر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه : این کولر کاملا مد شده هست و به درد کسایی که میخوان فقط پردازنده رو خنک کنن و قیافه براشون مهم نیست میخوره
فن خود کولر توی اسباب کشی شکسته و الان فن نداره من میتونم با یک فن ، با دو فن و بدون فن بفروشم
با دو عدد تا فن 24
با یک عدد فن 22
بدون فن 18
باز هم قید میکنم فن مود شده هست ، کفش کاملا لپ شده بعلاوه یک مقدار تغییر توی پرده هاش داده شده و درگیریش با هوا بیشتر شده ( قشنگ نیست ولی بازده اش خوبه )
اگر کسی فقط میخواد پردازنده رو خنک کنه به نظرم براش عالی هست
|
|
اگر کسی خواهان باشه راه میام باهاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با همون فن خودش چند میدی ؟
با فن ADDA و بدون فن ADDA آخرش 25 میدم ( دور فن اضافه 2100 هست )
سلام دوست عزیز من میخام یک فن برای سی پی یو خودم بگیرم حالا که شما فنتو گذاشتی برای فروش که دیگه چه بهتر . لطفا بگین از چه سوکت هایی پشتیبانی میکنه و یک عکس درست و حسابی ازش بزارین چون تو عکسی که گذاشتی چیزی معلوم نیست
شرمنده دیگه اطلاعات لازم نیست چون در موردش تحقیق کردم فقط بگین چقدر کار کرده ؟ و بدرد من که در حد سطح بالا اور نمیکنم میخوره یا نه ؟
|
|
آقا میخرم.همون 28
قبول ؟
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 16-08-09 انجام شده است
AMD FANATIC
کاربر شهرسختافزار
اقا اگه هنوز نفروختی یک عکس ازش بزار تا ببینم چه شکلیه؟
این که عکسش رو آقای امید گذاشتن Hyper 212 هست ولی اونی که برای فروش گذاشته شده Hyper 212 + هست که بهتره!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks