من 150 برمیدارم بعد تست
سلام
من یه کارت SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 دارم که واقعا ازش راضیم ولی به علت خرید ماشین قصد فروششو دارم . البته اگه بتونم پول جور کنم نمیفروشم ولی هر کسی خواست قیمت بده که اگه پولم جور نشد تقدیمش کنم
تو سایت لیون این کارت 225 قیمت داره . تقریبا 2 ماه قبل از عید امسال خریدم و اصلا هم اور نشده چون نیازی نبوده که اورش کنم تمام بازیهارو رون واسم اجرا میکرده . فقط دوستانی که قصد خرید دارن پست بزنن و خواهشا اسپم ندین
قیمت پایه هم چیزی مد نظرم نیست به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه
فعلا
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
|
|
من 150 برمیدارم بعد تست
دوست عزیز گفتم قیمت پایه نمیزارم ولی باور کن من بچه شهرم نه .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king 2002 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا اگه خریدار نیستید اسپم ندین همون اولم ازتون درخواست کردم
فعلا
و این دنیا به لانه ماران مانند است و این دنیا پر از صدای پاهای مردمیست که همچنان که تورا میبوسند در ذهن خود طناب دار تو را میبافند
دوست عزیز قیمت سایت ها همیشه بالاتره نصبت به بازار(این طبیعیه).قیمت بازار 20 الی 30 تومن پایین تره
با این حال من 151 تومن به شرط سالم بودن خریدارم.
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 03-05-10 انجام شده است
دوست عزیز یکی از دوستام 5770 رو خرید 195 تومان.
که 30% می شه 136500 .
بنده 155 خریدارم.
آخرین ویرایش توسط vaziri69 در تاریخ 02-05-10 انجام شده است
کدوم شهرید؟
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 03-05-10 انجام شده است
|
|
سلام
اولا که من قیمت آک این کارتو میدونم پس نیازی نیست قیمت بازار رو ابلاغ کنید . دوما این کارت گارانتی داره یعنی چی که به شرط سالم بودن میخرم این حرف یه کمی عجیبه واسه من . من از این کارت زیاد استفاده نکردم و کلا باهاش یه بازی dirt 2 رو بازی میکردم که هیچ نیازی هم به اور نداشته که مثلا اور کرده باشم و مشکل پیدا کرده باشه . در ضمن اگه مشکل داشت گارانتی پس به چه درد میخوره . همون اول گفتم این کارتو به خاطر خرید ماشین دارم میفروشم که اگه به قیمت مد نظر نرسید فروشش کنسل میشه و فوقش تو خرید ماشین یه مدل پایین تر میخرم
قیمت رو ببرین بالاتر
up
راستی دوستان من بچه کرجم دوستان کرج و یا تهرانی میتونن حضوری تحویل بگیرن از در خونه البته به قول دوستمون بعد از تست
فعلا
سلام پيام دادم خدمتتون
سلام هنوز فروشنده اید؟
بهترین راه دانلود از رپید شیر بدون داشتن اکانت http://rapidbaz.com/from/28424
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks