خوب یه قیمتی بده ؟!؟ ببینیم ارزش خرید داره یا نه !
یک عدد کارت گرافیک HD4870 512MB با برد Sapphire با گارانتی یونیکام سرویس به فروش می رسد!
شرایط:
مدت زمان کارکرد 2ماه...
مدت زمان باقی مانده از گارانتی حدود 1 سال و 10 ماه(شاید هم بیشتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پیچ نشده...فن آک...تمیز در حد نو...اورکلاک نشده به صورت حرفه ایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با جعبه و تمام متعلقات...
هدف از فروش:به تو چه!
قیمت:بالاترین قیمت پیشنهادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خوب یه قیمتی بده ؟!؟ ببینیم ارزش خرید داره یا نه !
New Season
N0m@d (12-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما یه قیمتی بده ببینم ارزش فروختن داره یا نه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به 310 راضی هستم...اگه یکم زرنگ باشی می تونی به عنوان نو و قیمت 370 بفروشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من یه 4850 HIS ICQ4 TURB0 دارم باش عوض می کنی ؟؟ اضافه شم می دم
هنوز 1 ماه نشده خریدمش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که میدونی من میخوام بجاش چی بخرم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OWWWWWWW
تازه یادم اومد ببشخید پس هیچی
|
|
آقا حراجش کردم...
300 میفروشم...هرینه ارسال هم با خودمه...تیپاکس در خونتون...همه چیزش هم سالم و آمادست...کسی نبود؟
کاربر شهرسختافزار
300 ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
200....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نوش 310 تومان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معامله میکنید یا نه
آخرین ویرایش توسط mamad pc در تاریخ 15-12-08 انجام شده است
با سلام یه شماره برام پ .خ کنی ممنون میشم.
بنا به دلایلی از فروش منصرف شدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks