درود
لطفا یه قیمت پایه بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.
2 ماهه رو سیستممه. و هیچ فرقی با کارت نو نداره. دلیل فروش خرید Ati 5870
http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_engtx275/
قیمت بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
درود
لطفا یه قیمت پایه بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم والا. شما یه قیمت بده
قیمت خوب بدی خریدارم...
Chess Is Life
کاربر شهرسختافزار
پایه 250 تومن
خیلی بالا گفتی این حدود قیمت راحت میشه 4890 یه گیگ اور شده یا همون GTX 275 نو (از برندهای ارزونتر )گرفت!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپایه 250 تومن
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 16-11-09 انجام شده است
Chess Is Life
PUMAOC (16-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوبه خودتم میگی برند های ارزونتر !!! و الان داری Asus رو با برند های ارزونتر مقایسه میکنی !
قیمت این کارت الان حدود 310 تومانه! و این کارت منم هیچ فرقی با کارت نو نداره. فکر کنم 250 تومن برا یه مصرف کننده قیمت خوبی باشه ;)
برند گرون خریدی با کارایی تقریبا یکسان حتی برخی جاها ضعیفتر نسبت به HD 4890 1G OC~255خوبه خودتم میگی برند های ارزونتر !!! و الان داری Asus رو با برند های ارزونتر مقایسه میکنی !
قیمت این کارت الان حدود 310 تومانه! و این کارت منم هیچ فرقی با کارت نو نداره. فکر کنم 250 تومن برا یه مصرف کننده قیمت خوبی باشه ;)
, HD 4890 Vapor-X 2G~275 حالا مصرف و دما هم در نظر نمیگیریم...
اینها نو هستند کارتی که باز بشه دو ماه (تازه شما میگی دو ماه...)روی سیستم باشه خیلی قیمتش با کارت نو فرق می کنه البته نظر من اینه حتما سایر دوستان قیمت پایه 250 رو قبول می کنن می تونی راحت 270 بفروشیش!!!کسی که 310 پول داشته باشه یکم میزاره روش میره یه 5850 میخره که خیلی از 275 و 4890 قویتره نه 275 ایسوز یا برند گرونتر!
اگه قیمت پایینتر خواستی بدی پخ بده...
آخرین ویرایش توسط arbabe.sayeha در تاریخ 17-11-09 انجام شده است
Chess Is Life
PUMAOC (16-11-09)
HWBOT SSA Member
سلام.
آقا من یه 275 گیگا دارم فرکانساش 633-1404-2400 هستش آیا برا sli با کارت شما مشکل پیدا نمی کنه؟
در ضمن اگه با مون راه بیای خریدارم 250 واقعا زیاده . شما اول تو بازار یه قیمت بگیر بعد کارت خودتم قیمت گزاری کن تو بازار بعد قیمت یایه رو بده.
این یکمی رو که شما میگی میزاره روش 100 هزار تومن پوله نه یکم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks