عکس کارت گرافیک
|
|
عکس کارت گرافیک
هیچکس این کارت گرافیک رو نمیخواد
عضو VIP شهرسختافزار
خرید این کارت گرافیک با توجه به P/P اصلا به صرفه نیست.
دلیل عدم استقبال همین امر میتونه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیک الان من دقیقا همینه... من که مشکلی باهاش ندارم... کارم رو به خوبی راه میندازه...! gta iv هم که مثل مرد جواب میده ... در کل گرافیکهای شرکت گیگابایت نسبت به مشابهشون از قدرت بالاتری برخوردارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید p/p یعنی چی؟
علت فروش این کارت خرید کارت جدیدتر میباشد
من یک کارت GTX 260 خریدم
آخرین ویرایش توسط tps_star در تاریخ 27-12-08 انجام شده است
|
|
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tps_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
performance/price یعنی نسبت به پولی که می دی بیشترین کارایی رو داشته باشی...!!
در حال حاضر کارت های 8500 و 8600 کارایی کمتری نسبت به سری 9 با همین حدود قیمت دارن...
9500 که حدودا 100-110 قیمت داره کارایی به مراتب بیشتری نسبت به 8600 DDR3 داره...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-12-08)
کاربر شهرسختافزار
یک حدود قیمت بفرمایید شاید من خواستم
قیمت من 45000 تومن هست
عضو VIP شهرسختافزار
آقا خوب داره میده... هر کی خواست تعلل نکنه !!! منم یکیشو دارم ولی عمرا کمتر از 60 بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون از خودش بهتر خودشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks