N@VID (26-09-09), Overclocker (26-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با درود این پردازنده حدود 4 ماه پیش خریداری شده کاملاً سالم و بدون مشکل و البته بدون فن اورجینال و باکس هست یعنی تقریباً بصورت Tray میشه گفت هستش:) اور شده در حد جهانی رکورد سوم این پردازنده در دستان من هست:D ولی با توجه به کنترل دما هیچ مشکلی ایجاد نشده است:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت با توجه به اینکه دست دوم حساب میشه مدنظر من 180 هست
Going To Change New HardWare Soon
N@VID (26-09-09), Overclocker (26-09-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بعدا این CPU به مشکل نمیخوره ؟ و اینکه کولر برای فرکانس 4770 چه بوده ؟ و دما با استفاده از اون کولر چند درجه بوده ؟
عضو VIP شهرسختافزار
کولینگ مورد استفاده برادر Water Chiller بوده است که دمای حالت بیکاری -10 و در حالت لود به 30 می رسید
این به پردازنده صدمه ای نزده خیالت راحت من اطمینان میدم بهتون
Overclocker (26-09-09)
HWBOT SSA Member
170000 خریدارم اگه خواستی بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
دست شما درد نکنه که اطلاع رسانی میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اون قیمت اگر کسی رو پیدا کردید که حاضر بشود بفروشد من نفر دوم هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (26-09-09), PUMAOC (26-09-09)
HWBOT SSA Member
بهبه دیگه به ما افترا می زنند بابا شما که فروشگاه زنجیره ای باز کردین استاد :دی
اقا خریدایم
قیمت رو نمی دونم والا هرچی سید گفت همون.(سید، بگو مجانی) :دی
قیمت بدین ببینیم چند تو جیبمه.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
می بخشید که این قضیه ربطی به مورد شما نداره ..... فقط به خاطر کنجکاوی خودم می گم .... میشه راجع به کولینگتون یه کم بیشتر توضیح بدید که اصولا" از کدوم دسته هست و از کجا تهیه کردید و قیمت و اگر امکانش هست عکس !!! ممنون می شم ..................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.من Q6600 دارم.اگر مایل به تعویض هستی بگو چقدر باید سر بدم؟
عضو VIP شهرسختافزار
برادران قیمت در پست اول بود اگر کمتر میخواهید من شرمندم میرم دوباره یک وام بر میدارم سیستم جدید میخرم این سیستم رو هم جهت ارتقاء دارم میفروشم
در مورد کولینگ هم در قسمت کولینگ همین سایت توضیح دادم خیلی زیاد :دی
HWBOT SSA Member
وحید جان سی پی یو رو برا من نگاه دار
داداش من منتظرتم بیا یا هو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش رو نمی خوام چونه بزنم می خوام این یه بهانه باشه تا با شما یکم اختلات کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks