MicroSystem (27-08-09)
با سلام خدمت رفقای عزیز یک عدد پاور acbel سری ipower 510 به بالاترین قیمت بفروش میرسد لطفا اگر خواستار هستید قیمتهای پیشنهادی خود را ارسال نمایید در ضمن پاور سالم هست و هیچ مشکلی ندارد فقط به خاطر خرید کارت gtx 260 مجبور به تعویض آن شدم
لازم به ذکره که بگم اکه کسی پاور مناسب با این کارت داشته باشه و مایل به تعویض باشه با توحه به شرایط حاضرم تعویض کنم و تفاوت قیمت رو پرداخت کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (27-08-09)
|
|
سلام . با 650 Cooler Master معاوضه میشود و حدود 25 اختلاف . پاور تقریبا نو میباشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که داری ميفروشی سراغ کولر مستر سری اکستريم نرو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ،اگر در مايه رديفه که کرسر بخر وگرنه يدونه 685 گرين بگير خوب در اومده يا از همين برند خودت وات بالاتر ،پاورتم برام قيمت بزن
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
راستش من خودم قصد خرید پاور گرین 685 دارم اگه کسی داره حاضرم معاوضه کنم و اگر هم کسی با قیمت خوب سراغ داره بهم pm بده . در ضمن پاور acbel ipower 510 دونوع داره . یک نوعش بدون pfc و نوع دیگه با pfc که پاور من از نوع دوم هستش . یعنی با pfc که 10 تومان از مدل اولی گرون تره
راستی پاور حدود 1 سال هم کار کرده و 1 سال از گارانتیش باقی مونده . اصلا هم بهش فشار نیومده چون برای سیستم فعلی من حتی یک پاور 330 گرین کافی بود
سلام دوست عزیز مدل پاور شما اینه rs 650 آخه تو سایت دریا کامپیوتر 650 وات 2 مدل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lord_shire برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
فکر میکنه همینه . http://www.daryacomputer.com/product...50-ACAA-A1.htmبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته Sli یعنی دوتا Pin6 داره.
کاربر شهرسختافزار
پاورت 260 رو براحتي جواب ميدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه چي ميخواي خرج بيخود كني
من میخام یکدفعه هزینه کنم چون بعدا میخام یکی دیگه بندازم کنارش به همین خاطر باید بالای 600 بگیرم
در ضمن به نظر دوستان پاور این دوستمون به درد 2 تا gtx 260 میخوره ؟
MicroSystem (27-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks