قیمت خیلی عالیه
من هم امروز بالاخره کارهای واترکولینگ رو به اتمام رفت و از فردا پس فردا تست گیری رو شروع میکنم
من رادیاتور پراید خریدم 8 هزار تومان مخزن هم یک سطل سر بسته
این هم برای خودش مدلیه دیگه
قربون شما
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت خیلی عالیه
من هم امروز بالاخره کارهای واترکولینگ رو به اتمام رفت و از فردا پس فردا تست گیری رو شروع میکنم
من رادیاتور پراید خریدم 8 هزار تومان مخزن هم یک سطل سر بسته
این هم برای خودش مدلیه دیگه
قربون شما
|
|
هم از داخل کیس قابل نصب هست هم از بیرون جای پیچ هاش دقیقا اندازه ی جا پیچ کیس هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behradsn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوبه
اما نگفتی با تجهیزات کاملش که بشه روی کیس نصب کرد برای خنک کردن سی پی یو چند در میاد کلا؟
CPU : Intel E8400 @3.00 @3.00 Mainboard : Asus P5Q-EMemory : 2*2GB Crucial Ballistix 4-4-4-12 ,2.00VoltVGA: Sapphire HD4870 @750/900 PCI-E 2Powe : Silver Stone 850W 60AAll Setting Default
دوست عزیز شما زنگ بزن فون ایران اونجا وسایل رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من دقیقا از قیمت وسایل اطلاع ندارم
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 30-09-08 انجام شده است
کسی نخواست ؟
قیمت رو هم هرکس خواست باهاش راه میام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت :
رادیات 23 مخزن 16
|
|
قیمت ها رو طی بحثی که کردیم آورد پایین کسی نمیخواد ؟
رادیات 15 مخزن 12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت ها عالی شده نخرید از دستتون رفته ( من دیگه اورکلاک کار نمیکنم وگرنه خودم برش میداشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks