یک عدد مخزن و یک عدد رادیاتور برای فروش داریم هرکس خواست بگه
سوالی هم بود درخدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک عدد مخزن و یک عدد رادیاتور برای فروش داریم هرکس خواست بگه
سوالی هم بود درخدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام
عکس + قیمت رو لطف کن بنویس دیگه ...
چقدر کار کرده رو هم بنویسی بد نیست .
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
کاربر شهرسختافزار
عزیز اگر میشه یه تست دمای قطعات اگر عکس قبلا گرفتی که با این سیستم کولینگ ترمال تیک می خوام ببینم در حالت Idell و Load دمای پردازنده چقدره ؟!و فرقش رو با واتر بلوک دست ساز خودم بدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون اگر عکس دم دستت بود بزار ؛ اگر نه که هیچ !!
باتشکر
مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده مجید جان این رو برای مشتری گرفته بودم که الان دیگه نمیخوادش منم تست نکردم اصلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (29-09-08)
کاربر شهرسختافزار
لوله و پمپش واتربلوک برای سی پی یو براش بگیری چند در میاد روی هم رفته ؟
رادیاتش رو میشه روی کیس یا داخل کیس نصب کرد ؟
قیمتش کلاً مناسب باشه و از فن بهتر خنک کنه من میخوام
CPU : Intel E8400 @3.00 @3.00 Mainboard : Asus P5Q-EMemory : 2*2GB Crucial Ballistix 4-4-4-12 ,2.00VoltVGA: Sapphire HD4870 @750/900 PCI-E 2Powe : Silver Stone 850W 60AAll Setting Default
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت خیلی عالیه
من هم امروز بالاخره کارهای واترکولینگ رو به اتمام رفت و از فردا پس فردا تست گیری رو شروع میکنم
من رادیاتور پراید خریدم 8 هزار تومان مخزن هم یک سطل سر بسته
این هم برای خودش مدلیه دیگه
قربون شما
هم از داخل کیس قابل نصب هست هم از بیرون جای پیچ هاش دقیقا اندازه ی جا پیچ کیس هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behradsn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوبه
اما نگفتی با تجهیزات کاملش که بشه روی کیس نصب کرد برای خنک کردن سی پی یو چند در میاد کلا؟
CPU : Intel E8400 @3.00 @3.00 Mainboard : Asus P5Q-EMemory : 2*2GB Crucial Ballistix 4-4-4-12 ,2.00VoltVGA: Sapphire HD4870 @750/900 PCI-E 2Powe : Silver Stone 850W 60AAll Setting Default
دوست عزیز شما زنگ بزن فون ایران اونجا وسایل رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من دقیقا از قیمت وسایل اطلاع ندارم
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 30-09-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks