goldberg2000 (22-08-10)
یدونه aoc 2230fm دارم حدود 1 سال هست که خریدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اسم این رو نمیشه مونیتور خالی گذاشت چون داخل خودش پردازنده داره و میتونه فیلم و موزیک رو بدون اتصال به کامپیوتر نمایش بده ( از روی فلش یا انواع دیگر رمها )
انواع و اقسام ورودیها رو هم داره
خلاصه نون میخره خونه رو هم جارو مبکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها ایرادی که این مونیتور داره اینه که full hd نیست و روزولیشنش 1680*1050 هستش ( مشخصات رو در لینک زیر میتونید ببینید )
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2922
دلیل فروش هم خرید مانیتور full hd هستش
قیمت پایه 160 هزار تومان اگر تا جمعه فروش رفت شنبه تحویل ( در تهران ) یا ارسال میشه
پیکسل سوخته هم نداره ، کارتنش هم کاملا تمیز و سالمه ، همه کابلهاش هم روشه ( dvi , hdmi , d-sub )
goldberg2000 (22-08-10)
|
|
goldberg2000 (22-08-10)
اسپیکر داره ، وبکم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
goldberg2000 (22-08-10)
سلام رفیق
اگه هنوز نفروختیش خبرم کن ببینم اگه سرحال باشه طالبشم
سالم و خوب مونده باشه همون قیمت خودت
منتظر جوابتم
فعلا یا حق
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jimy_loplop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرحاله سر حاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقت روی قیمت 170 هم براش مشتری اومد (خارج از فروم) جمعش کردم گذاشتمش تو کارتن بعد دیدم خیلی سنگینه گذاشتمش زمین (حدود دو برابر مانیتورهای دیگه وزن داره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدت با یه سامسونگ فول کار کردم ولی رنگاش به طبیعیه این aoc نبود و باز اینو گذاشتم بالا ( ایناهاش همین الان جلومه خودت ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به هر حال عادت ندارم وقتی تاپیکی میزنم زیرش بزنم و این تاپیک رو به دلیل قدیمی بودن فراموش کردم
اگر طلبه خریدش هستید بفرمائید تا تقدیمتون کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
goldberg2000 (19-10-10), pc_hex (18-10-10)
اقا نیما من پ.خ زدم جواب ندادید
اگه فروش رفته بگید؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم سلام به رفیق خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حال و احوالات
دمت گرم که معرفت داریو جواب دادی
اونو میخوامش و به خاطر با مرامیت خودتم میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماره منه 09371191363 تماس بگیر که صحبتای آخرشو بکنیم
اینم آیدیمه پی ام بده j4l4l_2012
فعلا یا حق
goldberg2000 (20-10-10)
162 خریدارم
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
به هر حال تاپیکیه که زدم و یادم رفته ببندمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جمعه شب ساعت 10 یه حراجی میریم و روز شنبه بعد از ظهر که میام تهران هم تحویلش میدم ( یا ارسال میکنم )
چون مانیتور گارانتی نداره و وزن این مانیتور تقریبا 2 برابر مونیتورهای معمولیه و منم خیلی دوستش دارم ترجیح میدم تهران فروش بره که دوستان بیان حضوری تحویل بگیرند
ولی اگر دوستان شهرستانی هم خواستند براشون تیپاکس میشه ( البته فکر کنم 7-8 تومن هزینه حمل براشون بیافته )
فعلا گلدنبرگ گرامی با پیشنهاد 162 تومن صاحب این مانیتور هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
goldberg2000 (20-10-10)
اوکی
منتظرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks