میشه قیمت بدین؟
سلام ! دوستان چند تا قطعه واسه فروش دارم که به بالاترین پیشنهاد فروخته میشن !
MB : ASUS / MAXIMUS II FORMULA
CPU : Q9550 / E0
RAM : OCZ / Vista Upgrade Edition / BUS 800 / 4X4GB / 16GB
این قطعات همگی در حدود 2 تا 3 ماه کار بوده و تمیز میباشند ! قطعات جانبی مادربرد و باکس رم ها نیز تمیز و سالم اند و همچنین پردازنده به همراه باکس و فن استک هستش و این فن اکبند بوده و دست نخورده اس !
مادربرد که دیگه معرف حضور هستش و نیازی به عکس نداره ! البته اگه بخواید عکسشو میذارم !
پردازنده هم به همچنین !
در مورد رم ها ، این لینک مشخصات شون در سایت سازندش OCZ در اینجا
دلیل فروش هم ارتقا هستش !
در ضمن یک عدد کیس گیمینگ ASUS / VENTO 7700 اکبند و داخل جعبه هم هستش که در قسمت فروش قطعات نو قرار دادم ! اینم لینکش
ممنون !
آخرین ویرایش توسط faramarzd در تاریخ 03-10-09 انجام شده است
|
میشه قیمت بدین؟
faramarzd (03-10-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت بده ببینم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادر بوردو چند می دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه قیمت ندی فرار کنمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
faramarzd (03-10-09)
لطفا قیمت بده
شاید کل سیستم رو با هم خریدم
faramarzd (03-10-09)
سلام ! دوستان راستش من قیمت ندارم و فقط میتونم قیمت هایی که خودم خریدمو بگم !
مادربرد 245 تومن
رم 260 تومن ! همونطور که میدونید این رم بهیچ وجه داخل ایران گیر نمیاد و اینو یک بنده خدایی از انگلیس اورده بود و میگفت 300 تومن که با کلی این ور و اون ور اخرش 260 به من داد !
پردازنده هم که همین 3 روز پیش یکی عین همین ولی ترای و بدون فن شو گرفتم 215 ، پردازنده من هم باکسه و هم فنش اکبنده !
دوستان خودتون قیمت بذارید ! در ضمن دوستانی که بصورت کلی میخوان ، لطفا تا شب خبر بدن چون چند تا مورد تکی هستش که با قیمت مد نظر من میخوان و امشب باید خبر بدم بهشون ! با تشکر /
خبر بده بهشون دیگه!!!
منتظرن... مثل من:Dبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوستان قیمت کل شون باهم 580
بصورت جداگانه
مادربرد 190
رم ها 210
پردازنده 200
قیمت مقطوع !
الان یک مشتری برای مادربرد دارم که 190 میخواد و منتظر دوستانی هستم که بصورت کلی میخوان ! اگه امشب کسی بصورت کلی نخواد ، فردا مادربرد رو برای مشتری 190 تومنی ارسال خواهم کرد !
همچنین یک مشتری برای رم ها که 210 میخواد !
ممنون دوستان !
آخرین ویرایش توسط faramarzd در تاریخ 04-10-09 انجام شده است
ببینم سرور بسته بودی 16GB رم استفاده می کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (05-10-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتاتون بالاست. من مادر بوردو 140 می خواستم که انگار فروشیدیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کلا خریدار که نیستی فقط اعصاب آدم رو خورد میکنی !!!!!قیمتاتون بالاست. من مادر بوردو 140 می خواستم که انگار فروشیدیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگو مادربرد 140 تومنی میخوام نه اینکه بزنی تو سره قیمت مال مردم و به من بگی مادربردت رو نمیخوام گرون میدی و رفتم P5Q Pro گرفتم و حالا بیای سراغ این بنده خدا .....
میخوای واقعا پستت بره بالا ؟؟؟
faramarzd (05-10-09), G E N E R A L ™ (05-10-09), REZASH (04-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks