قیمت پایه کمی بالاست . فکر میکنم 180 عادلانه باشه
کاربر شهرسختافزار
سلام
من میخوام کیسم رو بفروشم
قیمت پایه 200 تومان
کلیه قطعات هم تا 2011 گارانتی دارن و جعبشونم هست .
GigaByte ma78g-ds3h
""The AMD 780G chipset integrated ATI Radeon™ HD 3200-based graphics architecture
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2800#ov
CPU: AMD athlon X2 5600+
این مدل 65 وات هستش با سرعته 2900 و تا بحال اورکلاک نشده.
http://products.amd.com/en-us/Deskto...alse&f11=&f12=
گارانتی داره ..
Ram Corsair
TWIN2X2048-6400 - DDR2 800 - 2*1Gig
گارانتی داره .. (مادام العمر)
Power 430A green
گارانتیش همین چند روزه پیش تموم شد
هارد 500 SeaGate
بدون صدا و بدون بد سکتور
کیس با 3فن 8 سانتی و صفحه نمایش دهنده حرارت داخل کیس و دور فن و هارد دیسک و ساعت
DVD-ROM Asus & CD-RW Asus بدون گارانتی
تمام قطعات سالم هستند و بدون تعمیر.
|
|
قیمت پایه کمی بالاست . فکر میکنم 180 عادلانه باشه
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
قیمت پایه هستم تا ببینیم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من که قیمت ها رو تک تک حساب کردم 190 به نظرم می ارزید البته برای خریدن و فروختن اما چون می خوام سیستم برادر زاده هام عوض کنم نصبت به قطعات نو که مد نظرم بود این سیستم می ارزه و با توجه به این که 3 تا قطعه اصلی گارانتی داره تا 210 هستم .
کیس انها شامل cpu amd سمپرون مادر برد Epox و 512 یا 1 گیگ رم و گرافیک 6200 AGP و کیس و پاور و DVD معمولی و یه هارد 30 فکر کنم . این رو گفتم گفتم شاید این هم به کار شما یا کس دیگه که اینجا می بینه بیاد.
به هر حال پیشنهاد من شد 210 هزار تومان
nima_hl (09-07-10)
215 خریدارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه بخواهید یه ماوس فراسو 1200 و یه کیبرد فراسو مدل 9100 هست بعلاوه یه کارت کپچر "ماساراتی" که اگه بخواید با کیس میدم 230 تومان. (البته اگه کیس رو بدون اینها خواستین بخواید بهتون میدم.. همون قیمتی که گفتین)
یه مانیتور LCD سامسونگ مدل 2253 هم هست (گارانتی هم داره) سالم و تمیز که اونم 170 تومان میدم. (کلا با کیس 400 تومان)
شما تهران هستین یا .. ؟
لطفا شمارتون رو هم بدید که باهاتون تماس بگیرم.
کاربر شهرسختافزار
235 هزار تومان با چیز های که گفتین من تهران هستم اگر سهم ما بود بگید که شماره بدم .
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 11-07-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
بلاخره تکلیف این تاپیک چی شد فروخته شده یا موجود است
جناب من قسمت اوّل را 190 خریدارم. متشکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من به این سیستم نیاز دارم ممنونم.
آخرین ویرایش توسط AMIRKELAN در تاریخ 15-07-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks