سلام
از شانس ما کیبورد با موس باهمه من فقط موس می خواستم
یکم اطلاعات در مورد رم ها میدی که چند گیگ و مال چه شرکتی و چه باسیه
کیبرد و ماوس وایرلس مایکروسافت . 30 روز کارکرده و واقعا در حد اک هستش.30 روزش رو هم یه گوشه بوده نه اینکه ازش کار کشیده شده باشه . 90000Graphics Cards - EN9600GT/HTDI/1G - ASUS
هارد فقط 500 ساعت کار کرده و از وسترن 64 مگ بافر 50 درصد قوی تره. با بنچمارک ثابت میکنم به هرکی که بخواد.
قیمت 125
مادر برد asrock de/si با ساپرت 4 رم و usb3 به همراه گرافیک انبرد. قیمت 160000 با 15 16 ماه گارانتی. شایدم 25 26 ماه باشه. دقیق نمیدونم .کارکرد 3 ماه
cpu i3 2120k intel در حد نو و فقط 30 روز کار کرده گارانتی مادام قیمت 280000
کارت گرافیک ایسوز 9600gt 1gb ddr3 سری ultra .. به شرط میدم که از gt540 قوی تر باشه. واقعا کم کار کرده و تمیزه . کسی هم بخواد میتونه بیاد تستش رو ببینه از نزدیک. 16 چیپ رم داره و battlefield رو full اجرا کردم باهاش .برقش هم اکسترناله قیمت 250000
دی وی دی رایتر ایسوز 24x در حد نو. به شرط با 6 ماه گارانتی خودم
فروش قطعات در حد | انجمنهای پرشین تولز لینک تاپیک همسایه
آخرین ویرایش توسط arash ariaee در تاریخ 13-06-14 انجام شده است
|
سلام
از شانس ما کیبورد با موس باهمه من فقط موس می خواستم
یکم اطلاعات در مورد رم ها میدی که چند گیگ و مال چه شرکتی و چه باسیه
والا رمها توی تاپیک همسایه فروش رفته. الباقی موجوده. الان گل رو کسی میزنه که مین رو برداره چون عملا نایاب ترین قطعه لیسته. والا ماوس قابل نداره اما خوب یک چیپ بیشتر نداره.برا همین باید بصورت کیت فروخته بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به تذکرات مکرر برای قرار دادن عکس کالا با ذکر نام شهرسختافزار، تاپیک قفل شد.
الزام فروشندگان بازارچه به قرار دادن عکس از کالا با ذکر نام شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks