یه ما نیست که خریداری شده فروش فوری
با گارنتی ماتریکس تا سال 2011 اکتبر 30 گارانتی داره ....
یه ما نیست که خریداری شده فروش فوری
با گارنتی ماتریکس تا سال 2011 اکتبر 30 گارانتی داره ....
|
|
کاربر شهرسختافزار
1 - دلیل فروش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - قیمت پایه ؟
3 - سالم هست یا پر پر شده که میخوای بفروشیش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - قرار بود واسه من یک کاری کنی پس چی شد ؟ ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کاربر شهرسختافزار
1 - دلیل فروش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - قیمت پایه ؟
3 - سالم هست یا پر پر شده که میخوای بفروشیش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - قرار بود واسه من یک کاری کنی پس چی شد ؟ ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جون دارم نسخه اصلی رو آماده میکنم .. صبر داشته باش تو این نمیشد درسات حسابی کار کرد برنامه ویژه ای دارم 20 تو ایران بینظیر خواهد بود ......
سی پی یو سالم هست 24 ساعت استفاده نشده عدم سازگاری با مین بورد یکی از مشتری ها میشه گفت آک ...
اگه کسی سی پی یوی منو برداره خودم اینو برمیدارم
مال من بلک 9850 هست با گارانتی آواژنگ
قیمتهای چرت ندین مثلا 70---80 ت پایینتر چون به این قیمتها بفروش نمیرسد ....
Overclocker (26-08-09)
سلام قیمت پایه شما برای فروشش چنده و آیا اور شده ؟
سلام قیمت پایه شما برای فروشش چنده ؟
|
|
قیمت فروش برای 9850 بلک با گارنتی آواژنگ که یه سالی مونده 135000 ت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks