قیمت پایه اعلام شد ..
|
|
قیمت پایه اعلام شد ..
آخرین ویرایش توسط programmer69 در تاریخ 22-11-09 انجام شده است
این رمها قیمت بخصوصی نداره ممکنه کسی گیر باشه ۱ دونه 512 رو 10-20 هزارتومن هم بخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یکجا بخواهید به مغازه دار بفروشید برای کلش ممکنه ۱۰- ۲۰ تومن بیشتر پول ندن این کاملا به نظر شما بستگی داره
اینها رو باید خودتون یه قیمتی بگذارید و اعلام کنید اگر قیمتتون متعادل باشه همشو یکجا بر میدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من دو تا 512 ها رو 14 هزار تومان بر می دارم البته نگفتید باس اونها چه مقدار .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر 512 دارید من 4 تا ازتون می خرم ولی با همین قیمتی که گفتید الان نو این رم ها 23 تومن کجایی اقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باسشم 400
در ضمن از فروش 512 منصرف شدم جای دیگه دارن دونه ای 18 می خرن انجا می فروشم ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز الان رم های 128 رو دارن دونه ای 3 تومن می خره اگر قیمت بالاتر کسی نده می فروشم به همونی که پ.خ داده .
|
|
کاربر شهرسختافزار
من نمی دونم اونی که این رم 18 هزار تومان می خره چند می خواد بفروشه وقتی به قول خود شما نوش 23 هزار تومان حتمی دست دومش رو می خواد 22 هزار تومان بفروشه به هر حال 18 هزار تومان قیمتی که می شه تو بازار ایران هم گرفت هر وقت ادم گذرش افتاد اونجا تهیه می کنه و فقط به خاطر دو تا رم تا اونجا نمیره اما شما دیگه این حساب نمی کنی برای گرفتن دو تا رم حالا هر جا تهران باشی برای وقت خودت اندازه وقت یه پیک موتوری هم ارزش قائل باشی حداقل باید برای وقت یه کم هزینه بزاری کنار شما که تو محل تحویل نمی دین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به هر حال منصرف نشین همان جا که 18 می خرن حتمی بفروشین اون شاید مصرف کننده است بازار ایران هم نمی شناسه چون اگر ملاک قیمت های خود شما باشه نوع این رم ها الان 23 هزار تومان باشه حتمی دست دومش اگر کمتر از 17 - 18 هزار تومان نباشه همون قیمت هست تازه اونجا تست هم می کنی رم ها رو در کل بگذریم ایشالا که به قیمت خیلی خوب بفروشین باز هم قیمت های خودتون ملاک بگیریم ازتون 18 خواستن من 14 خواستم همچین قیمت فضائیی ندادم ما که همین جا رو زمین هستیم اقا شما هم پیش ما رو زمین باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 22-11-09 انجام شده است
من یه 512 میخوام شایدم
بسته یه قیمت شاید 2تاشو برداشتم
کسی از دوستان میتونه قیمت دقیق بده !؟
دوست من ،اگر در ابتدای تاپيک فروش اجناست خودت قيمت مشخص کنی اينطور جنجال نميشه ،يکی ميآد يه چيزی ميگه شما ميآی جواب ميدی
يه تاپيک فروش به چندين صفحه کشيده ميشه....
قیمت بدید تا قیمت پایه دستم بیاد و بگو
از طرفی قيمت ها خودتون در پست بالا اطلاع ميديد و از طرفی در پست اوّل کاملا خودتون بی اطلاع جلوه ميديد
شما مشخصات کامل با قيمت پايه در ابتدا اگر ذکر کنی هم خريدار تکليفش مشخصه هم شما زودتر اجناست فروش ميره....
آخرین ویرایش توسط Maximilian در تاریخ 22-11-09 انجام شده است
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
کاربر شهرسختافزار
رم 512 دست دوم اصلیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 12 تومن هست تا 20 تومن
هرکی هم 10 داشت به من بگه من میخرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks