من همین دیروز این آیپادو خریدم اما الان دیدم ظرفیتش برام خیلی کمه و فعلا پول ندارم 32 گیگ بخرم اما می خوام اینو تا نو بفروشم تا بعدا که پول دستم اومد 32 گیگشو بخرم .
خیلی فوری
قیمتم مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع
235 تومن
من همین دیروز این آیپادو خریدم اما الان دیدم ظرفیتش برام خیلی کمه و فعلا پول ندارم 32 گیگ بخرم اما می خوام اینو تا نو بفروشم تا بعدا که پول دستم اومد 32 گیگشو بخرم .
خیلی فوری
قیمتم مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع مقطوع
235 تومن
mohammad amin (30-10-09)
|
|
آخرش چند میدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
مقطوع فقط 235برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمتر از 235 ........... ترجیح میدم نگهش دارم
خودت چند گرفتی؟
من ترجیح میدم تو معامله صادق باشم 235 خریدم اما با چهار ساعت گشتن تو علائدین چند مرکز فروش دیگه و کلی چکو چونه !!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین دیروز فقط راه اندازیش کردم چون برای راه اندازیش itunes 9 رو می خواد که با هزار بدبختی با حجم 90 مگ دانلودش کردم که اونم روش تو یه سی دی میدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks