alonl3 (12-07-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و عرض ارادت خدمت دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تعداد 200 عدد از این فلش (USB 2.0)موجود با قابلیت فوق العاده تشخیص اثر انگشت و رمزنگاری رو داره این فلش امنیت بالایی داره و 10 lvl امنیتی داره + یه آنتی ویروس که روی خود فلش هست و فقط خوده فلش رو محافظت می کنه و البته قابلیت ویروس یابی سیستم میزبان رو هم داره
این فلش همچنین قابلیت آپدیت فریمویر و ..... رو از سایت خود MACAFEE داره و طریق کارکردش هم اینطوره که وقتی فلش رو وصل می کنی نرم افزار فلش با همون سرعتی که فلش توسط ویندوز شناسایی می شه بالا میاد و..... (کلا نرم افزار خیلی سبکی داره ) از دیگر قابلیتهاشم اینکه می شه چنتا user برای این فلش تعریف کرده و به هر کدوم به میزان مشخصی فضا داد خلاصه خیلی قابلیت داره باید دفترچه راهنماش رو برای شما بگم اگر بخوام همه قابلیتهاش عنوان بشه
جنس بدنه هم از فولاد ضد خشهبا تمام هیکلتون برید رو فلش هیچیش نمی شه من با 95 کیلو وزن با پاشنه پا امتحان کردم هیچیش نشد خواستید بگید عکس بزارماینم سیستمهای مورد نیاز و ساپورت سیستم عاملها می بینید که روی سیستم عاملهای اپل هم جوابگو هست
اینم عکس مدل و قابلیتهاش
عکس از ظرفیت
عکس از آنتی ویروسش
عکس از مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری
عکس از قبل و بعد از config
و اما قیمت من خیلی تو نت سرچ کردم و ارزونترین قیمتی که برای مدل های مشابه و این مدل رو نت پیدا کردم قیمت 110 دلار بوده که به عبارتی به دلار 3000 تومانی هم حساب کنیم می شه 330 هزارتومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا از بحثهای خاله زنکی دلار و قیمت به دلار و از این مزخرفات بگذریم
قیمت برای هر عدد 75برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت برای 10 عدد به بالا شامل تخفیف خواهد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت برای 20 عدد به بالا شامل تخفیف بیشتر خواهد شد و..............
لازم به ذکر این کالا بدون جعبه و به قول دوستان try وارد شده (اصطلاح دیگه به ذهنم نمی رسه)
و یه تمیز کاری می خواد چون بالای 3 ساله فکر کنم خاک خوردن فقط
راستی هارد اکسترنال 500 گیگیش هم موجود USB 2.0 هر کیدل و جراتش رو داره بیاد جلو
عکس از خوده فلش و طبق قوانین عکس دوم قلافه فلش تمیز شده و می بینید که نو هست و قسمت بالایی فلش هم تمیز نکردم که تفاوت رو ببینید عکس هم کیفیت بالایی داره و همه چی مشخصه
بسیار تمیزه تمیز هستن
بحث کارشناسی و اسپم ممنوع چون بنظرم هیچ چیزه غیر واضحی وجود نداره که باعث ایجاد بحث بشه
alonl3 (12-07-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks