50 خريدارم
اين رم چند هفته پيش از يکی از دوستان خريدم ،تا به حال اور نشده ،رم واقعا خوبيه ،فقط چون رم بهتر از اين خريداری کردم ديگه به کارم نمياد ، 58 تومان خريدم به همين قيمت هم نه کمتر نه بيشتر حضوری در تهران ميفروشم
راستی 2 عدد 1 گيگ است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
|
|
50 خريدارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
uppppppppp
رم هنوز موجوده 48 ساعت هم مهلت تستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
50 تومن بدی میخرم ! ارسال هم نصف نصف
|
|
منم 50تومن هستم
حتما .مايل بودين هزينه ارسال هم با خودم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر ميکنم يکی ديگر از دوستان هم 50 خاسته بودن که به فارسی روان پاسخشون دادم و بالاتر درج شده،با تشکر
.........................
آخرین ویرایش توسط ahmad_ebrahimian در تاریخ 07-01-11 انجام شده است
سلام دوست عزیز شماره ی من همون بالایی هست .. درضمن خدمتتون sms دادم ولی جوابی نرسید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks