goldberg2000 (22-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوقطعه سخت افزاری شامل یک عدد مادربرد ASUS P5Q PRO و یک عدد CPU INTEL QUAD 8300 چهار هسته ای به فروش میرسد.
قیمت پیشنهادی 210 هزار تومان برای هر دو قطعه .
YAHOO ID: DARK_WISHES2006
TEL: 09356132705
اولویت فروش با قیمت های اعلام شده ی بالاتر و یا پایه می باشد.
هم تهران و هم شهرستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asus.com/websites/global/...HoNU/P_500.jpg
آخرین ویرایش توسط darkwish در تاریخ 23-08-10 انجام شده است
goldberg2000 (22-08-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خواهشا فقط برای خرید و قیمت دادن پست بدید . اگه می خواهید اسپم بدید همون بهتر که هیچی نگید. دوستان این قیمت برای یک مادربرد کراس فایر ساپرت تماما خازن جامد که 2 سال هم گارانتی داره هنوز و یک سی پی یو 4 هسته ای که یک ماه بیشتر کار نکرده قیمت مناسبیه .
لطفا اگر تمایلی به خرید ندارید پست اسپم ندید.
goldberg2000 (23-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان cpu به فروش رسید . مادربردهم مشتری دارد و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد.
مادربرد Asus تماما خازن جامد بسیار تمیز . دارای 2 سال گارانتی. کراس فایر ساپورت. دارای پورت مستقیم HDMI و IEEEE1394 بر روی مادربرد. ساپورت رم تا 16 گیگابایت باس 1066/800/400. چیپست INTEL P45 سازگاری کامل با CPU اینتل 9550 .مصرف بهینه ی برق. صرفه جویی خودکار در مصرف انرژی .ساپورت 6 SATA II و دو RAID پرسرعت. قابلیت استفاده همزمان دو کارت گرافیکی ATI بر روی مادربرد . و همچنین یک کارت nvidia و یک ATI بر روی دو اسلات .PCI E X16 2.0 سیستم high definition 8.1 صدا با کیفیت بالا 24-bit 96000 khz.
این تنها بخشی از قابلیت های مفید این مادربرد می باشد .
برای اطلاعات بیشتر :
http://www.asus.com/websites/global/...HoNU/P_500.jpg
goldberg2000 (23-08-10)
cpu رو بنده خریدم
واقعا cpu خسته اییییه
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
کاربر شهرسختافزار
یعنی یه ماهه پدرشو دراورده یا بیشتر از یه ماه کار شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مادربرد چند؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darkwish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند خریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیر بنده گفتم CPU دقیقا 3 هفته کارکرده و منظور از کارکردن اجرای WORLD و برنامه های معمول ویندوز بوده . مادربرد هم پایه قیمت روی 100 تومان هست . شما می دونید که مادربرد های کراس فایر و SLI ساپورت رو حتی به عنوان دست دوم زیر 100 نمی تونید پیدا کنید اون هم با 2 سال گارانتی و کلی امکانات دیگه. و با برند NO.1 ASUS.
این رو هم اضافه کنم که مادربرد مجموعا چیزی در حدود 140 ساعت کارکرده و نو محسوب میشه .
کاربر شهرسختافزار
خیر سی پی یو هنوز فروخته نشده . به بیشترین قیمت فروخته خواهد شد . برای اطلاع بیشتر تماس بگیرید لطفا.
کاربر شهرسختافزار
دوستان سیپی یو و مادربرد به قیمت اعلام شده 210 هزار تومان فروخته شد .
بسیار ممنون از دوستانی که قیمت هاشون رو اعلام کردند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks