دوست عزیز می شه قیمت رو بفرمایید؟
یک عدد 4890 sapphire vappor-x بفروش می رسد
گرافیک کمتر از یک هفته کار کرده و تا مرداد ماه 1390 گارانتی یونیکام دارد
http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=259
توضیح اینکه این گرافیک را در تاپیک قبلی یکی از دوستان خواستند و من به خاطر حرفی که به ایشان زدم در تاپیک اعلام فروش کردم اما ایشان انگار منصرف شدند و هیچ خبری ازشون نیست
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
|
|
دوست عزیز می شه قیمت رو بفرمایید؟
با اجازه از صاحب تاپیک قیمت پایه 140 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط NVIDIA>ATI در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
roben (17-01-10)
من 145 تومن میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه 190
هزینه ارسال با خریدار می باشد
از اقای انودیا هم تشکر می کنم که با تراکتورش از رو کارت ما رد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان کارت چند روز کار کرده
آخرین ویرایش توسط roben در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
شرمنده دوست عزیز.ولی با این قیمت بعید بدونم کسی بگیره.البته علت اینکه کسی نمی گیره فقط بخاطر ورود کارت هایی با قابلیت dx11 و .... هست.به نظر من اگه می خوای این رو بفروشی یه کارت دیگه بگیری سخت در اشتباهی.تا بازیهای dx11 بیاند یک سال طول می کشه.این کارت به اندازه کافی قدرتمنده که حالا حالا ها جواب میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
roben (17-01-10)
|
|
190 هزینه ارسال با شما.من مشتری دارم اگه ممکنه زودتر جواب بدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز شما چرا اینجایی
نظرات خصوصیتو چک کن
سلام اقا جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک هفته به قول علما (( مارابردی دستگاه )) تلفن را هم که جواب نمی دی
حالا چیو چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
155.............
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks