یک عدد دستگاه ارسال اس ام اس و بلوتوث انبوه با قیمت پایه 200 هزار تومن بفروش میرسد - ساختار دستگاه به گونه ای است که با بلوتوث به موبایل وصل شده و از طریق کامپیوتر می توان به گروه ها -دفترچه تلفن-ایجاد شماره به صورت بازه اس ام اس نامحدود فرستاد-لازم به ذکر است که شما به راحتی میتوانید شماره های دایمی ،اعتباری،ایرانسل شهر خود را از اینترنت بخرید------مزیت قابل توجه دستگاه قیمت اس ام اس همان 8 تومن است که با سیم کارت فرستاده میشود و قبض هاست که دو ماهه می اید- من این دستگاه را 280 خریدم اما چون دانشجو هستم نتونستم تبلیغات و اینا کنم کلا این دستگاه برای موسساتی که برای اطلاع رسانی استفاده میکنند عالی است چون ارزان تر از سامانه های پنل اینترنتی است-این دستگاه 3 رمز استفاده برای کامپیوتر دارد که من یکی را استفاده کرده ام دستگاه نو است یعنی نمیدونم 5 بار 6 بار 10 بار نهایت وصلش کردم کامپیوتر امکانات فراوانی دارد.............................. اما برای قابلیت ارسال بلوتوث انبوه باید مقداری پول یه حساب سایت ریخته بشود در واقع من این قابلیت را نخریده ام قوطی دستگاه را کمی سوراخ کرده ام و کابل را از ان عبور داده ام این ادرس سایت اصلی تچرا نیک اگر در اینترنت سرچ کنید تمام شهرستان ها برای خودشان نمایندگی زدن
............... امکانات کلی
گروه تولیدی و تجاری تچرا وابسته به شرکت نوافزار تچرانیک ثبت:39651
موثرترین ارزانترین و بهترین روش تبلیغات ارسال پیامک است
دارنده مجوز رسمی از سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور)
دارنده مجوز طراحی و تولید بردهای الکترونیک ثبت:39651)
محصولات(موثرترین ارزانترین و بهترین روش تبلیغات ارسال پیامک است
1 دستگاه ارسال اس ام اس و بلوتوث انبوه(تولید شده)
2 سیستم های امنیتی کارت رمز و قفل های فوق پیشرفته در دست تولید)
3 سامانه شرکت مجازی ارسال و دریافت فکس و پاسخگوی تلفنی خودکار و سیستم ارسال ایمیل انبوه و در دست تولید)
برتری و مزایای دستگاه تچرا نسبت به پلن های اینترنتی ودستگاههای دیگر و چیست
این سوال جواب مشروحی دارد شما میتوانید به سایت www.techrasms.ir و www.guilansms.com رجوع کنید کاملا توضیح داده شده است اما بطور کلی و تیتروار مزایای دستگاه را عنوان میکنیم 1.گارانتی و خدمات پس از فروش 2.ارزانی پیامک 3.امنیت ارسال 4.حفظ امار کاری و شماره موبایل های مخاطبان شما 5.قابلیت بلوتوث انبوه 6.قابلیت جواب دادن تماس 7 ارسال پیامک با نام تجاری 8 ارسال پیامک جادویی 9.پیامک هوشمند 10.پیامک مینی ام ام اس 11.دائمی و اختصاصی بودن سامانه و کاربرد در شرکت های گردشگری و خدمات مسافرتی 2.شرکت های بیمه 3.آموزشگاه ها مانند آموزشگاه های زبان و کامپیوتر و 4.خدمات اتومبیل مانند نمایندگی فروش اتومبیل یا گازسوز خودروها و 5.فروشندگانی که با اکثریت مردم سرو کار دارند مانند فروشندگان لوازم منزل و یا لوازم آرایشی بهداشتی و 6.اماکن و سازمانهای پر رفت و آمد مانند سازمان های دولتی یا خصوصی هییت های مذهبی هتل ها و مدارس و و بسیاری از مشاغل و شرکت ها و اصناف دیگر پاره ای از امکانات دستگاه ارسال پیامک تچرا را به طور مختصر بیان میکنیم:
گارانتی 12 الی 60 ماهه بدون قید و شرط به جز ضزبه فیزیکی قابلیت ارسال بلوتوث انبوه قابلیت ایجاد و بازیابی بکاپ و پشتبان گیری تغییر رمز ورود برنامه برای شخصی کردن برنامه قابلیت اتصال سریع و آسان به سخت افزار
قابلیت ارسال پیامک انبوه و تکی به شرح زیر:
الف :پیام عادی ب :پیام نام تجاری: در این نوع پیامک به جای شماره تلفن در 99درصد گوشی ها اسم دلخواه شما درج میشود.
ج :پیام پویا : در این نوع پیامک با اسم کوچک و یا فامیل و یا نام شرکت مشتریان بطور اتومات پیامک ها ارسال میشود.
د:پیام جادویی : این نوع پیامک بطور اتومات روی صفحه اول گوشی ظاهر میشود ه :پیام مینی ام ام اس : در این نوع پیام میتوانید با هزینه یک پیام برای اشخاص مورد نظر خود یک پیام بسیار طولانی ارسال کنید و حتی تنها با یک پیام برایشان عکس و فیلم و صدا ارسال کنید.
و:پیام کارت ویزیت :در این نوع پیام نام و تلفن شما در دفترچه تلفن گیرنده پیام ذخیره میشود.
ز:پیام زمان بندی شده
ح:پیام نظر سنجی و انجام قرعه کشی ایجاد مخاطب بصورت نامحدود گروه بندی و طبقه بندی مخاطبین
گزارش گیری : گزارش نظر سنجی گزارش مخاطبان به فایل اکسل گزارش پیام های دریافتی گزارش پیام های ارسال شده و
ما می توانیم به 3روش با شما قرارداد ببندیم 1 فروش دستگاه 2 اجاره دستگاه 3 ارسال پیامک برای مشتری
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و عقد قرارداد با ما تماس بگیرید
مطمئن باشید بهترین روش را برای تبلیغ معرفی ارتباط با مشتری افراد خاص و عامه مردم را انتخاب کرده اید.
قیمت فروش دستگاه ها :
1 نسخه استاندارد 2800000 ریال 2 نسخه حرفه ایی 3500000 ریال3 نسخه ابر حرفه ایی 4500000 ریال(به همراه بانک موبایل مدیران و مشاغل کشور و پیش شماره های فعال کشور به به تفکیک هر شهر)
.................................................. ...........
عکس دستگاهفایل پیوست 0
![]()

Bookmarks