asgharrezaiy (30-11-13)
با سلام خدمت اساتید و بزرگواران شهر سخت افزار
تعداد 10 ماژول 2 گیگ با فرکانس 1600 ((مجموعا 20 گیگ رم )) از برند جل و سری VALUE PLUS هیت سینک مشکی و به صورت کارکرده موجوده برای فروش در ضمن قیمتشون دستم نیست اگر دوستان لطف بفرمایند به صورت تکی برای هر ماژول و کلی قیمت گذاری انجام بدن من یه دنیا ممنون میشم.اسپم ملغ وارو پرش دو و میدانی ماراتن و سایر حرکات به طور مخصوص و ویژه آزاده
با تشکر
اینم تصویرشون با نام کاربری موقتا
![]()
آخرین ویرایش توسط m.miladalikhani در تاریخ 05-10-13 انجام شده است
asgharrezaiy (30-11-13)
|
اقا رم هایی که اینجا گذاشتی هنوز موجودن؟؟؟؟؟؟من دوتا میخوام قیمتشونو خودت چقدر میدی نوشون حدود 65 تومنه اینا که کارکردن باید 20 تومن بیای پایینتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.miladalikhani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم یکی میخوام اگه قیمت خوب بدی دوتا میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.miladalikhani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟؟؟
یه کاربر علاقه مند که سرش شلوغه
سلام.خیر کاربر عزیز.فروخته شدن.آکشون حدود 76 بود اون زمان که من داشتمشون و فروختموشون.همون موقع دونه ای 60 فروختم.موفق باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa3123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.خیر کاربر عزیز.فروخته شدن ( توی فروم همسایه ).آکشون حدود 76 بود اون زمان که من داشتمشون و فروختموشون.همون موقع دونه ای 60 فروختم.موفق باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa3123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز رم های مذکور توی فروم همسایه فروخته شدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks