من یه 3450 1 هفته کارکرد اسوس دارم
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عنوانو حال کردید؟!
دوستا هر کی از این نوع کارتا داره و قصد فروش داره بگه که بخرم ازشون!
یکی از کارتای زیر باشه بهتره.
ati:
HD2400-2600
HD3650-3450
HD4350
nVIDIA:
8400GS
8500GT
8600GT-DDR2-DDR3
9400GT
GT210!!
و یه چیزی تو این مایه ها. پولم هم زیاد نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من یه 3450 1 هفته کارکرد اسوس دارم
HWBOT SSA Member
خوبه من 10 تومن این کارتو می خرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته باید ببینم کس دیگه ای کارت دیگه ای نداره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نفر بعدی؟؟؟ نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر 33 نمیدم
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ها؟!!33!!!! جان خودم 5 شنبه رفتم بازار 4350 ایسوس 1 گیگ با گارانتی نو می داد 41 تومن!!! می خوای واستون بخرم؟
من حداکثر پولم 25 هست اونم نه برای 3450 !!!
خوب اشکال نداره پیش می آد
مر30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
oخوبه خودت می گی 41 از 41 30درصد کم کن؟؟؟ میشه 29 تازه این قیمت گرافیکی هست که خیلی کار کرده باشه من الان میدم 33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حاا اشکالی نداره اینو گفتم که گفته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (08-12-09)
SSA Leopard
8500Gt دارم
28 مي دم
اگه نمي خواي كه ديگه هيچي
HWBOT SSA Member
یه نگاهی به اینجا ها بنداز:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=821
بب
http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=605
saeed_hosseiny (10-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks