پردازنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد ؟
بودجه ؟
فوری به یه کولر با نویز کم نیاز .. بیش از 2000 یا 3000 دور نزنه در دقیقه ....
سایلنت باشه چه آک چه کار کرده یه چیزه درست حسابی کسی داشت اعلام کنه
ممنون
|
پردازنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد ؟
بودجه ؟
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه آقا نیما اقا ما تلتو گم کردیم این شمارتو واسم پیم کن .....
از دور تشکرات مارا پذیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــرا باشید...
جهت اطلاع هم اکنون دور فن 6850 هست اعصابمو خورد کرده ....
سی پی یو AMD PHENOM BLACK 9850 X4
مادربرد هفته پیش عمرشو داد فرستادیم گارانتی "به تمام قسمتها جریان می رسید به جز به سی پی تو مین بورد مین هم GIGA MA770-UD3 بود "
الان مین رو ایسوس گرفتم فک کنم MA742 باشه نگاه میکنم دقیق میگم متسفانه تنظیمات بایوسش مثل گیگا نیست نمیدونم چه جوری دستکاری کنم .... بعضی از اساتید گفتن از تنظیمات بایوس هست ....
کیس بنده کوچیک هست ایا دلیل بر گرمای زیاد سی پی یو میتونه باشه ؟؟؟ دمای سی پی یو تو حالت عادی 65 درجه سانتیگراد هست ..........
به خود کیس هم دست میزنم همه جاش گرم هست ایا عادی هست ؟؟؟
کارت گرافیک هم به خاطراین افزایش گرماش از مدلهای بالا نگرفتم آن برد هست ....
فکر میکنم به یه کیس هم نیاز باشه ( مثل همون تونب ها که اقا نیما معرفی کرده بود عجب کیسی بود ....)
باید قید ای ام دی رو بزنمبرم سراغ اینتـــــــــــــــــــــ ـل
منتظر نظرات و راهکارهای اساتید میباشم ...
ممنون از لطفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین توحید جان یه فن خوب برای اینکه نویز کمی داشته باشه باید با دور پائین کار کنه
حالا اگر مادربرد شما نتونه دور فن را تنظیم کنه فن شما با دور بالا میچرخه یا بی جهت کم و زیاد میشه ( معمولا کنترلرهای فن گیگابایت مزخرفه )
پس به ناچار برای مادربردهائی که کنترلر فن خوبی ندارند باید از فنهای بزرگ و دور پائین استفاده کرد
اگر این پردازنده 65 نانومتری که شما دارید ، پارت نامبرش HD9850XAJ4BGH باشه به جای هیتر سشوار هم میشه استفاده کرد ( 125 واتیه ) ولی اگر پارت نامبرش HD9850WCJ4BGH باشه 95 واتی و قابل تحمل تره ( اگر هم سری بلک ادیشن باشه باز هم 125 واتیه )
شما برای خنک کردن این پردازنده باید حداقل 40-50 تومن برای خن کننده هزینه کنید پیشنهاد میکنم به جای این کار پردازندتون را هم بفروشید یدونه آتلون 3 یا 4 هسته یگیرید که قدرت بیشتر و دمای پائینتری داره ( قدرت پردازنده شما تقریبا با athlon ii x3 455 برابره )
وقتی یه همچین پردازنده ای درون کیس دارید باید به تحویه کیس توجه ویژه داشته باشید
اگر کیس شما جای فن داره یک یا چند فن به صورت رفت و برگشتی نصب کنید تا هوای درون کیس به راحتی تخلیه بشه
متاسفانه از اون مدل کیس دیگه وارد نشد ولی مدل کوچکتر اون وارد شده که تحویه خیلی خوبی داره ( مثل اون کیس نمیشه ولی به قیمت حدود 75 تومنش میارزه )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks