دوست عزيز. لطفا اطلاعاتتون رو Update کنيد. بازم تاکيد مي کنم قيمت Intel Core i7-920 حدود 300000 تومانه و قيمت AMD Phenom II-X4 955 حدود 310000 تومانه. اين کجاش 4 برابره!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ تازه ارزونتر هم هست. لطفا دقت کنيد. بحث پيرامون Core i7-920 هست نه Core i7-965 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز پردازنده هاي Core i7 در اورکلاک هيچ رقيبي ندارن توجه شما رو به دو انجمن زير که پيرامون اورکلاک Core i7 هست جلب مي کنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=24104
http://www.sakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=5702
در ضمن Q9650 به راحتي تا 7Ghz اور کلاک ميشه. لطفا با مدرک و دليل صحبت کنيد.
دوست عزيز Xeon واسه Server هاي ابر قدرت ساخته شده و معمولا بصورت Dual يا حتي چهارتايي بسته ميشه و مادربوردهاشم اکثرا حداقل دوپردازنده Xeon مي خورن و کارآيي خاص خودشونو دارن و بدرد کارهاي خانگي نمي خورن و واسه کارهاي سنگين طراحي شدن. اصلا مقايسه يه پردازنده هاي Desktop با پردازنده هاي Server Base کاملا غلطه و از نظر علمي رد مي شه. آخه کدوم آدم عاقلي مي ره واسه سيستم خانگي Xeon بخره عزيز!؟ لطفا اطلاعاتتون رو تصحيح کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام اساتيد و دست اندرکاران حرفه اي چه در اين سايت و چه در سايتهاي معتبر ديگه نظير سخت افزار مي دونن که يکي از معتبرترين سايتهاي چهان که توي اکثر قاره ها نماينده داره tomshardware در درجه اول و anantech در درجه دوم هست. چه بسا اون مواقعي که تامز AMD رو برتر نشون مي داد (واقعا هم برتر بود(حدود 5 سال پيش در يک مقطع زماني) همه استناد ها به چارتهاي همين دو سايت جهاني بود که 100٪ آمارشون واقعيه. در مورد صحت اين نمودارها سواي تجربه عملي مي تونيد از مديران سايت و افراد حرفه اي و کارکشته سوال کنيد تا شکتون برطرف بشه. اين شرکتها در شرايط مساوي کارآيي رو امتحان کرده و علنا بصورت نمودار ارائه ميدن. هيچ رشوه و ... هم در کار نيست. لطفا بيخود دو سايت جهاني معتبر رو خراب نکنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز GTX275 از 4890 برتره. خوب که ليبنکشو هم دادم خدمتون. اصلا لينکهارو باز کرديد؟ کدوم رکورد دست 4890 هست!؟!؟!؟!؟!؟؟ چرا بدون مدرک بر اساس تعصب صحبت مي کنيد!؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي جالبه خيلي. از همه دوستان مي خوام لينکي رو که آقاي Don_Corleone دادن رو باز کنيد. در همين لينک هم GTX295 بهترين امتياز رو با 119.8 آورده!؟!؟!؟ اونوقت ايشون اينو تازه سند مي کنن که Nvidia عقبه. با کمال تعجب لينکي که ارائه داديد حرفتونو رد مي کنه!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مي شه لطف کنيد چند تا مادربورد AMD Support که چيپشون واقعا خوب و امکاناتشون آپديت باشه و توي بازار هم موجود باشه ذکر کنيد!؟؟! ما که چيزي نديديم و تمام AMD کارها فقط مادربوردهاي چيپست Nvidia رو به عنوان بهترين معرفي مي کنن و تمام سايتها براي تست از مادربوردهاي چيپ ست Nvidia استفاده کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منتتظرم پاسخم عزيز.
اينکه P45 چيپ مياني هست نظر شماست. شما که مي گفتيد که Core i7 قيمتش 4 برابر 955 هست حالا مي گيد و ديديد که اشتباه مي کنيد. حالا بيام مادربوردش رو مقايسه کنم(چرا مدام اين شاخه به اون شاخه مي پريد)ببنيد بازم تاکيد مي کنم که آخرين پردازنده AMD يعني Phenom II-X4 955 در برابر Intel Core 2 Quad Q9650 زياد عقبه و مادربوردي که Q9650 رو ساپورت کنه با قيمت 85000 تومان هم گير مياد. شما اصلا نيازي نيست بريد سراغ Core i7. همون Q9650هم کفايت ميکنه که بالاترين پردازنده AMD رو شکست بده . اگر مي خواين لينک بدم خدمتتون!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز قيمت Core i7-920 حدود 300000 تومان و Core 2 Quad 9650 حدود 320000 تومانه و بالاترين پردازنده AMD يعني Phenom II-X4 955 بر اساس لينکي که توي پستهاي قبلي دادم(اگه مي خواين بازم بدم) از اين دو پردازنده پايين تره و قيمتشم تقريبا در همين حده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هيچ کس هم نگفته که کارآيي Corei7 چهار يا پنج برابره. اما تفاوت کارآيي کاملا محسوس و زياده.
لطفا جوسازي نکنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU Intel Core i7-920 + Mother Board GA EX58UD3-R قيمت مجموع 580000 تومان.
CPU Intel Core 2 Quad Q9650+Mother Board EP45DS3-L قيمت مجموع 420000 تومان.
هر دو سيستم فوق از Phenom II-X4 055 (به عنوان آخرين پردازنده بالاي AMD) کارآيي بالاتري دارن. اگه مي خواين مدرک ارائه بدم!؟
عرض کردم شما مطالب بنده رو با دقت و کامل نمي خونيد و با تعصب صحبت مي کنيد. من پاسختون رو قبلا دادم بازم مي دم.پاسخ:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core Duo E5300 BOX با قيمت 75000 تومان و کاملا هم بررسي کردم با مدرک.
خواهشمندم مثل بنده حقير تکه تکه به سوالت پاسخ بديد و بررسي کنيد تا بحث اين شاخه به اون شاخه نشه و جواب سوالات نا تموم نمونه.
با تشکر.

Bookmarks