MicroSystem (21-11-09)
سلام دوستان
همونطور که میدونید بعضی از پردازندههای amd زمانی که آنلاک میشن هسته یا کش نهان اونها فعال میشه
athlon ii 240 زمان آنلاک شدن نه کش اضافه آزاد میکنه نه هستهای باز میشه تنها تغییری که میتونید مشاهده کنید تغییر نام پردازنده از athlon ii x2 240 به opteron 1300 هستش
لطفا دوستان اگر یه همچین موردی دارند یا جائی سراغ دارند خبر بدن که شدیدا الان بهش احتیاج دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (21-11-09)
|
|
تا انجا که من میدانم این پردازنده چیزی برای فعال کردن ندارد.
اینو که خودم هم گفته بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونش رو برام پیدا کنید تا بهتون بگم به چه دردی میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 22-11-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
حالا نمیشه بگی به چه دردی میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آره بگو منم شديدا كنجكاو شدم
دوستان یعنی خط تولید این پردازنده با پردازنده ای OPTERON یکی بوده به این معنا که اگر بتونید به این حالت برسید یک پردازنده فوق العاده قدرتمند سرور خواهید داشت .
البته من این موضوع رو تایید نمیکنم و نمیدونم واقعاً این حالت پیش میاد یا نه ولی بهتره دوست عزیز مون صحت این مطلب رو با سند تایید کنن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
MicroSystem (22-11-09)
|
|
سند ندارم انگشت میزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این حالت هیچ قدرتی به پردازنده اضافه نمیشه فقط یک اتفاق جالب میوفته اونم باز شدن مولتی پلر هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این حالت شما یه پردازنده ۶۵ واتی دارید که وقتی آورش میکنید باید گرمای ۲۰۰-۳۰۰ واتی رو مهار کنید ولی اگر برید سراغ یه 965 عملا گرمای بالا جلوی آورکلاک شما رو میگیره
اینم حکمت این پردازنده
متاسفانه پردازنده قبلیم رو به علت نشتی واتر کولینگ از دست دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونو تا 6.5 با واتر آورکرده بودم
حالا هرچی میگردم دیگه پردازندهها آنلاک نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال بسیار قوی زیر نیتروژن با این پردازنده حتی رکورد جهانی رو هم میشه زد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بسیج بشین یدونش رو برام پیدا کنید ۳ روز بیشتر وقت نمومده
am2 (23-11-09), Jagvar (23-11-09), MicroSystem (22-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks