دوتا رم 512 کینگستون دارم حاضرم قسم بخورم 10 دیقه هم کار نکردم باهاشون فقط پلمپش رو باز کردم تا تستشون کنم سالمند
بعد بدلایلی تسمیم گرفتم سیستم رو ارتقا بدم و این رمها موند
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوتا رم 512 کینگستون دارم حاضرم قسم بخورم 10 دیقه هم کار نکردم باهاشون فقط پلمپش رو باز کردم تا تستشون کنم سالمند
بعد بدلایلی تسمیم گرفتم سیستم رو ارتقا بدم و این رمها موند
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 31-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
قیمتت چقدره ؟
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
کاربر شهرسختافزار
38 خوبه ؟
خودم 44 خریدم با گارانتی مادام العمر
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی گرون خریدی . یک گیگ با گارانتی تمام عمر کینگستون اصل 37 تومنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوتا رم 512 از یکی یه گیگ گرونتره و دو تا 512 خیلی بهتره میتونی dual channel ببندی که خیلی تو سرعت تا÷یر داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 31-07-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام . بله متوجه هستم . اما اگه من همون 1 گیگ رو هم بگیرم دوال چنل میکنم! ( یک گیگ رم دارم فعلا! )
در مورد رم شما هم متاسفانه مننمیتونم ازتون بخرم چون 1. رم شما نو هست و قیمت منصفانه برای یک رم نو که من انقدر نمیخوام پول بالا رم بدم ..من دنبال رم یک گیگ دسته دوم هستم .
ماکسیمم پول من 22 تومن هست برای یک گیگ دسته دو ! ( با احتساب هزینه پست )
در غیر اینصورت یه 1 گیگ نو میخرم جداگانه .
از لطفی که کردی ممنونم .
اگه کسی از دوستان با این شرایط رمی برای فروش داره لطفا اینجااعلام کنه و یک پی ام هم بده .
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه 1گیگ رم داری بهترین کارو داری میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks