شما پاورتون رو مشخص کنید . در ابتدا
با 700 تومن میتونید
کارت زیر
GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - Ti
------------------
با 600 هم
GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - OC
عرض سلام و ادب دارم خدمت همه ی عزیزانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست بنده قصد خرید یک کارت گرافیک تا مبلغ 650 هزار تومان را دارم.پس از همه ی شما دوستان گرامی ای که قصد فروش کارت خودتون رو دارید پیشنهاداتتون رو با بنده ی حقیر درمیون بذارید.
پیشاپیش از همه ی شما عزیزان ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
شما پاورتون رو مشخص کنید . در ابتدا
با 700 تومن میتونید
کارت زیر
GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - Ti
------------------
با 600 هم
GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - OC
پاور گرین 600A-EU هست
ممنون از پیشنهادتون.کارت کارکرده هم میتونم بخرم.یعنی با این بودجه بهتر هست که کارکرده بخرم.
این که خیلی عالیه.میتونم ازتون بپرسم از کجا میتونم تهیه کنم؟شما خودتون ندارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پیغام بازدید کنندگان پروفایلتون، براتون یه لینک گذاشتم. اونجا مراجعه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر متاسفانه. ما دست دوم کار نمی کنیم.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون
میتونم یک سوال دیگه هم بپرسم؟
بفرمایید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.اینکه این کارت با این قیمت واقعا ارزششو داره؟
2.اینکه خرید از ایسام چقدر مطمئن هست؟میشه اعتماد کرد؟
ببخشید شد دوتا :دی.
گرامی نو تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks