اسكاي استار 2.6 سالم با تمام وسايل و جعبه دارم 30 هزار تومان............ قربان
عضو VIP شهرسختافزار
به یک عدد کارت دی وی بی نیازمندیم ... ترجیحا آور شده و خنک جهت دانلود آفلاین ... باقیمت ارزان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اسكاي استار 2.6 سالم با تمام وسايل و جعبه دارم 30 هزار تومان............ قربان
آخرین ویرایش توسط sh.m در تاریخ 14-04-10 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
چند وقته خریدید ؟ سالمه سالمه؟ لطفا یه عکس ازش بذارید و اینکه کدوم شهرید ... 30 تومن رو با هزینه پست با خودتون هستم ... هزینه پست نهایت 2-3 میشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود دو سال تهران سالم سالم است با كنترول هزينه پست تا 3 هزار تومن با من عكس هم تا فردا شب ميزارم
مدیر سابق انجمن
سلام همشهری
اینجا رو ببین
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...ت-ورودی
عکس کارت هم برات پ خ میکنم
عضو VIP شهرسختافزار
اوکی شما هم یه عکس هم از کارت با وسایل بذار ... کارت اور شده ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.اگه اون دوستمون کارت رو نخاستن من خریدارم. اگه با هم معاملتون نشد شماره حسابتون را برام pm کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
......... پاک شود ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks