up.........
کاربر شهرسختافزار
با سلام .
دوستان هر کی هارد 320 یا 500 بدون اطلاعات داشت (مکستور یا وسترن فرقی نمیکنه) با قیمت اعلام کنه.
باتشکر از دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SAEED FTO در تاریخ 23-08-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
up.........
یدونه seagate 500 دارم چند میخوای؟
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام ... لطفا مدل دقیق هارد رو اعلام کنید ... سری چند هست ؟ گارانتی داره ؟ نداره ؟ و اینکه گارانتی کدوم شرکت بوده و چقدر استفاده شده ؟ و اینکه آیا بااطلاعاته یا بدون اطلاعات ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SAEED FTO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز منظورتون منم یا آقا مجید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت مد نظرخودتون چنده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهم نیست گارانتی داشته باشه یا نه فقط یه مدل دقیقشو بگو .
|
|
Seagate Barracuda 7200.12 دو هفته کار کرده گارانتی هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SAEED FTO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمت نوش رو ندارم شما چند خریدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid4310 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما یه قیمتی از آکش کم کن اعلام کن.
قیمت نوش 45 تومنه من میتونم 35 بهت بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SAEED FTO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست گلم من یک هارد 500 گیگ اکسرنال وسترن دارم سرعتش خوب است راضی هستم ولی به دلیل ارتقا ع آن را به هر کسی که بخواهد می فروشم در ضمن هاردم پر از فیلم و سریال های ایرانی وآرشیو آهنگ بی نظیر است اگر هم نخواستیت فرمتش میکنم در هد نو است
قیمت .. توافقی
میتوانید اس ام اس دهید
تلفن .. 09375838354
آخرین ویرایش توسط pouya100 در تاریخ 18-02-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks