سلام هارد 20 گيگ دارم شما قيمت بدين
|
|
سلام هارد 20 گيگ دارم شما قيمت بدين
ALIRE7A (10-03-10)
من هم یه 10 یک 20 گیگی دارم یه جورایی هم هم محلی هستیم خواستی بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (10-03-10)
من یه هارد 80 دارم خواستی خبرم کن
ALIRE7A (10-03-10)
کاربر شهرسختافزار
هارد 4.3 دارم میدم 2000
هارد 8.4 دارم میدم 4000
هارد 10 دارم میدم 5000
هارد 20 دارم میدم 8000
هارد 40 هم دارم میدم 12
رم 1 گیگ pqi تایوانی 30 با لایف تایم گارانتی دست دوم در حد آک
رم 512 کینگ دست دوم 14 تومن
ALIRE7A (10-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
منم یه هارد 1mb دارم ... به کارت میخوره ؟ :دی ... زیر خاکیه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (10-03-10)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی شما کجا هستید چون هر دو کالا رو دارین احتمالا از شما خرید کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قول بدی که روش بتونی ویندوز نصب کنی خواهم خرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aslani031 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_s82 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بر بچه محل کجا هستین و چه قیمتی میخواهید حساب کنید
فکر کنم نهایت بتونم همون 8 ازتون بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
سلام
یه هارد 320 مکستور دارم 55
ALIRE7A (12-03-10)
کاربر شهرسختافزار
میتونم بدم دوستم بیاره بلوار پروین
ALIRE7A (12-03-10)
خوب یه چیز دیگه کسی رم 256 هم داشته باشه خریداریم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks