zonealarm (22-12-09)
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zonealarm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 55 هزار تومن رم ها رو می خوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zonealarm (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
تا آخر وقت فردا اگه پیشنهاد بهتری نبود رمها رو تقدیم شما می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (23-12-09)
|
|
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zonealarm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه یعنی از الان تا 12 ساعت دیگه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نیست مطمعن باش...
راستی اینو ازتون نپرسیدم؟ گارانتی داره؟ نداشت هم اشکالی نداره. من آدرسو p خصوصی می کنم. بعد که مال من شد شماره حساب بده تا بریزم...
کاربر شهرسختافزار
سلام
کس دیگه ای نبوده پس رمها مال شما می شه منتها ارسالش می مونه برای بعد تعطیلی ها
اگه تا دوشنبه صبح واریز و آدرس رو هم PM بکنید من همون دوشنبه صبح میدم به پست
شماره حساب بدم؟
HWBOT SSA Member
شما اسمتون و شماره روی کارت سیبا رو برای من بفرستید. اگه وقت کردم تا قبل تعتیلات می ریزم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zonealarm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دونبال رم بهتر هستم اگر نخریدم مال شمار و می خرم.
در ضمن شماره گوشیتم بده... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks