همچنان منتظر پیشنهاد دوستان هستم
کاربر شهرسختافزار
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
از عنوان تاپیک معلوم هست که چی میخوام ، فقط یک توضیحاتی بدم.
-باندل 1150 شامل مادربرد و سی پی یو سالم و بدون تعمیر باشه.
-هر چی دارید پیشنهاد بدید تا رنج قیمت 500 بیشتر نشه ، چون بیشتر نمیتونم هزینه کنم.
-اولویت با باندل هست ، اما اگر سی پی یو یا مادربرد تکی هم برای فروش دارید اعلام کنید ، شاید به کارم بیاد و خرید کنم.
با بهترین پیشنهاد و با در نظر گرفتن یک سری شرایط بهترین قیمت هم مد نظر هست.
|
|
کاربر شهرسختافزار
همچنان منتظر پیشنهاد دوستان هستم
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو i3-4170 و برد H81M-C آکبند دارم. فقط از پک باز شده و روی سیستم بسته شده.
سیستم تا الان روشن نشده!
390+235
hanijafari (16-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پیشنهادتون
به کارم نمیاد.
ایشالا خوب بفروشید
hadi9092 (17-08-15)
کاربر شهرسختافزار
همچنان خریدارم
سی پی یو Core i3 -4150 اگه خواستی بهم ندای بده دادا !
hanijafari (24-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farc0da3lx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت بخیر
قیمت آخر و متعلقات؟
با فن استوکش و یه جفت رم دو گیگ crosair CL9 -1600 هم دارم ( مادربرد ندارم ) -, و یه رم تک کاناله هم برند ولی با تایمنیگ 11برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU = 300
RAM Dual Channel = 90
Ram Single Channel = 75
آخرین ویرایش توسط Farc0da3lx در تاریخ 24-08-15 انجام شده است
hanijafari (24-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
کاربر شهرسختافزار
رم نیاز ندارم ، فعلا فقط سی پی یو و مادربرد.
شما کجا تشریف دارید؟
استان سیستان و بلوچستان - شهرستان ایرانشهربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks