از دوستاني كه مادر برد سكت 478 رو دارن نوباشه يا دسته دوم مدل بالا باشه خريداريم
اگه كسي جايي سراغ داره كه دارن و ميتونه به بنده كمك كنه اعلام كنه به شدت لنگشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
از دوستاني كه مادر برد سكت 478 رو دارن نوباشه يا دسته دوم مدل بالا باشه خريداريم
اگه كسي جايي سراغ داره كه دارن و ميتونه به بنده كمك كنه اعلام كنه به شدت لنگشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
asus p4p800s-x
cpu intel 2400 full
یه نفر هست با هم میفروشه قیمت 50 هزار تومان
Jagvar (04-04-09)
HWBOT SSA Member
دوست عزیز
دسته دومه یا نو هست cpu چه مدلی است اگر نو باشه خریدارم اگه دسته دوم باشه کمتر بشه بهتره
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
هر 2 تا دسته دوم هست از این هم کمتر نمیده .
HWBOT SSA Member
دوست عزیز تشکر می کنم اما این قیمت به این مادربرد نمی خوره اما شما اختیاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده دوباره تکرار می کنم مادربرد 478 خریداریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
HWBOT SSA Member
شدیدا دنبال مادربرد ABit IC7-MAX3 می گردم. می دونید کجا می تونم پیدا کنم؟ دست دوم باشه هم خریداریم کلاً. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 06-04-09 انجام شده است
سینوهه
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks